Connect with us

Revistateo.ro

Zodiacul tinut secret de chinezi. VEZI CE ZODIE ESTI IN FUNCTIE DE ZIUA SAPTAMANII

Stiri

Zodiacul tinut secret de chinezi. VEZI CE ZODIE ESTI IN FUNCTIE DE ZIUA SAPTAMANII

Stiati ca celebrul zodiac chinezesc care determina fiecare an sub ce semn zodiacal se afla nu este singurul pe care il au chinezii? Exista un zodiac secret care dateaza inca din mileniul trei inaintea erei noastre. „Cartea schimbarilor” prezinta un horoscop alternativ zodiacului chinezesc cunoscut, care vorbeste despre caracteristicile fiecarei zodii in functie de ziua in care s-a nascut.

TATAL
Zi de nastere: Luni
Animal: Calul
Cei care se nasc lunea au toate datele sa devina lideri puternici deoarece au parte de protectie divina. Sunt orgoliosi din fire dar in acelasi timp au un respect pentru lege si dreptate.

CITESTE SIHOROSCOPUL BURMEZ

A TREIA FIICA
Zi de nastere: Marti
Animal: Oaia
Femeile nascute martea sunt asemenea apei curgatoare sau statatoare precum lacul. Desi par calme si binevoitoare mai mereu, asa cum lacul are profunzimi necunoscute, si femeile au misterele lor nedeslusite.

A DOUA FIICA
Zi de nastere: Miercuri
Animal: Fazan
Daca te-ai nascut miercurea, conform zodiacului secret al Chinei, este capabila sa infrunti orice situatie, deoarece parca te-ai nascut cu harul de a privi lucrurile fara mare disperare sau surprindere. Acest lucru iti poate dauna atunci cand te-ai putea bucura de lucrurile mici si frumoase ale vietii.

PRIMUL FIU
Zi de nastere: Joi
Animal: Dragon
Persoane dificile din fire, cei nascuti in ziua de joi inteleg independenta uneori ca un act de agresiune si nu o conservare a propriei energii spre ceva constructiv. Cu toate acestea, dragonii de joi au sensibilitatea lor.

PRIMA FIICA
Zi de nastere: Vineri
Animal: Porumbel
Prima fiica este caracterizata de generozitate si blandete, armele cu care isi croieste propriul destin. Prima fiica nu cerseste atentia celor din jur, dar beneficiaza din plin de ea. Oamenii o indragesc pentru calitatile si naturaletea sa.

CITESTE SIHOROSCOPUL KARMIC

AL DOILEA FIU
Zi de nastere: Sambata
Animal: Porc
Al doilea fiu are un temperament vulcanic si trece prin viata prin mai multe turbulente cauzate de teribilismul si dorinta de a experimenta lucruri noi.

MAMA
Zi de nastere: Duminica
Animal: Caine
Mama este receptiva la problemele si sensibilitatile celor din jur, empatizand usor cu acestia. Nu este o persoana gata sa atace decat daca trebuie sa ii apere pe cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top