Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Semnal de alarmă pentru două zodii

Horoscopul sănătății. Atunci când oamenii se gândesc la astrologie, horoscopul zilnic sau lunar este ceea ce le vine de obicei în minte. Cine nu se bucură de lectura găsită în revistele de divertisment care ne prevestesc viitorul, compatibilitatea dragostei și statutul monetar?

Din punct de vedere istoric, cu toate acestea, astrologia a avut un scop de bunăstare. Destul de interesant, mulți medici au folosit astrologia ca instrument pentru a determina probabilitatea de a dezvolta o serie de boli grave.

Astrologia medicală este una dintre cele mai vechi tradiții intelectuale, datând încă din perioada domeniului medical în sine.

Hippocrates a spus odată: „Un medic fără cunoștințe de astrologie nu are dreptul să se numească medic.”

În zilele noastre, astrologia și-a pierdut cea mai mare parte din semnificație a sa în lumea medicală. Cu toate acestea, cercetările arată că luna nașterii are o influență asupra sănătății noastre.

De fapt, peste 200 de studii au confirmat această corelație, inclusiv un studiu amplu în 2003, care a reprezentat 86 de milioane de nașteri din întreaga lume. Un rezultat al acestor studii arată că persoanele născute în lunile de iarnă tind să aibă un risc mai mare pentru schizofrenie decât cei născuți în anotimpurile mai calde.

Deoarece cercetările privind legătura dintre anotimp și efectul asupra corpului nostru continuă, devine din ce în ce mai evident că astrologia medicală ne poate conduce, de fapt, la o mai bună înțelegere a stării generale a sănătății noastre și a riscului de îmbolnăvire.

Cum stai cu sănătatea în funcție de zodie?

Berbec

Berbecul guvernează capul și creierul și bolile lor. Acestea tind să răstoarne lucrurile până la punctul de vedere al durerilor de cap, al problemelor cu dinții, al măcinării fălcilor și chiar al petelor feței.

Taurul

Venus reglementează Taurul și controlează maxilarul inferior, gâtul și producția de insulină. Un Taur puternic oferă un auz bun, dar totuși o deschidere spre răceli. Un Taur slăbit este adesea predispus la infecții la nivelul gâtului, la afecțiuni tiroidiene, amigdalită și infecții ale urechilor.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, care se ocupă de sistemul respirator. Prin urmare, nativii au tendința de a atrage răcelile comune.

Rac

Problemele de sănătate ale Racilor sunt legate de sistemul digestiv, motiv pentru care sunt extrem de intuitivi și încărcați emoțional.

Leu

Leul are probleme cu inima. Ei sunt în mod firesc autoritari și încrezători, astfel încât, dacă ceva îi face să se simtă altfel, pot atrage aceste boli.

Fecioară

Fecioara au probleme cu stomacul și intestinele. Ei tind să grăbească lucruri. Fără suficient timp de relaxare pentru a-și echilibra timpul, ulcere, constipație și alergii alimentare ar putea fi rezultatul.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care știu să mintă cel mai bine. Cu cine trebuie să ai grijă ca să nu te frigi

Balanța

Balanta are probleme cu funcțiile renale și cu vezica.

Scorpion

Pentru că Scorpionii sunt geloși și negativiști, acțiunile lor pot provoca dezastru asupra sistemului de reproducere și cu hormonii.

Săgetător

Ficatul și vederea pot fi o preocupare pentru Sagetători, datorită dominației lui Jupiter. Problemele de sănătate variază de la afectarea vederii, tulburările coloanei vertebrale la problemele de detoxifiere.

Capricorn

Capricornul guvernează oasele corpului, în special genunchii. Capricornii sunt ambițioși și determinați, dar acele caracteristici pot duce, de asemenea, la încăpățânare, care provoacă oase fragile și articulații slăbite.

Vărsător

Vărsătorul guvernează brațele și picioarele. Uranus este responsabil de circulație și impulsuri nervoase printre nativii acestui semn.

Pești

Pestii guverneaza sistemul nervos si reflexele. Pestii au riscul dezamagirii, pentru că sunt atât de idealiști. Dacă această dezamăgire devine copleșitoare, aceasta ar putea provoca un sistem imunitar slăbit, care îi lasă vulnerabili la o serie de boli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top