Connect with us

Revistateo.ro

E sărbătoare mare pe, astăzi, 24 ianuarie. Toți credincioșii trebuie să țină POST

Online

E sărbătoare mare , astăzi, 24 ianuarie. Toți credincioșii trebuie să țină POST

Calendar ortodox. E zi de mare sărbătoare pe 24 ianuarie. Toți credincioșii trebuie să țină post.

Calendar ortodox. Xenia era din marea cetate a Romei, din neam cinstit şi râvnitor. Deci, vrând părinţii ei să o mărite şi pregătind nunta, ea a fugit din cămara de nuntă, împreună cu alte două femei tinere, slujitoarele ei.

Citește aici: Sărbătoare importantă pe 25 ianuarie. Este prăznuit Grigorie Teologul. Ce să nu faci

Călătorind pe mare şi trecând prin Alexandria, a sosit în ostrovul Cos. De aici, fiind îndemnată spre viaţa călugărească de minunatul ieromonah Pavel, s-a aşezat în cetatea Milassa din Careia, unde şi-a făcut o bisericuţă închinată sfântului mucenic Ştefan. În jurul acestui locaş s-a nevoit mult, împreună cu cele două slujitoare ale ei şi cu alte fecioare, dovedind răbdare şi părăsire a simţului poftelor lumeşti.

Horoscop 24 ianuarie 2018. Perspective noi pentru acești nativi

24 ianuarie. După sfârşitul ei s-a arătat şi semn de sus. La miază, pe când soarele lumina pământul, s-a ivit o cruce de stele, înconjurată pe din afară şi pe dinăuntru cu un cearcăn, încât părea a fi o cunună dată de Dumnezeu fericitei, pentru postul cel îndelungat, pentru priveghere, pentru dormitul pe pământ şi pentru feciorie.

Sfatul zilei 24 ianuarie 2018. Fecioarele primesc bani!

Potrivit caledaortodox.ro, după îngroparea ei în pământ, nu s-au mai văzut crucea de stele şi cele două cearcăne. Despre viaţa sfintei a povestit una din slujitoare, pe când se săvârşea: din ce ţară şi din ce neam era, că la părinţi se chema Evsevia şi că vrând să trăiască necunoscută a luat numele de Xenia.

Te-ar mai putea interesa și:

Un articol potrivit pentru tine: Părinții l-au dus la spital. Micuțul nu mai putea respira. Medicii l-au scos din el pe…

Un băiețel de doi ani din China a trecut prin cele mai cumplite momente din viața sa. Conform postului de televiziune Fox News, Xiao Feng din Huaxi a fost la un pas de moarte.

Ce au găsit în burtica micuțului

Burtica micuțului se umflase brusc, iar părinții erau foarte îngroziți în legătură cu starea de sănătatea a acestuia.

Băiatul nu mai putea respira normal, iar burta lui arăta ca un balon umflat cu apă. La atingere, micuțul urla de durere, ca și cum l-ar fi înțepat niște cuțite.

Doctorii i-au făcut câteva examinări de bază și au observat că era nevoie de analize amănunțite. Au observat că în el se afla ceva.

Doctorii au rămas îngroziți. În burtă era fetusul geamănului său, pe care îl absorbise când era în pântecele mamei sale.

Fătul lipsit de viață avea coloană vertebrală, dar și membre, și măsura 25 de centimetri.

Ceea ce au găsit medicii este o condiție medicală extrem de rară, care se numește Fetus in fetu (fetus în fetus) și apare atunci când un ovul fertilizat se desparte în două.

În mod normal, în astfel de cazuri rezultă gemeni identici, însă boala face ca ovulul să nu se separe complet.

Fratele parazit a crescut în burtica băiatului până când să îi afecteze funcțiile vitale

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top