Connect with us

Revistateo.ro

Anamaria Prodan trece prin clipe grele. Mama sa a ajuns de urgență la spital.

Star

Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Mama sa a ajuns la spital: „Am dus-o la spital și am aflat că…”

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, a ajuns de urgență la spital. Anamaria Prodan și-a condus mama la spital și a stat în permanență alături de ea.

Imediat după ce s-a aflat, apropiații familiei au dezvăluit pentru wowbiz.ro care sunt problemele de sănătate ale artistei.

„Cantareata a acuzat intepaturi in zona inimii si s-a alarmat imediat, mai ales ca are de mai multa vreme probleme cardiace. Fata ei, Anamaria, a dus-o la Spitalul Fundeni, unde a fost internata pe loc, cu diagnostic de ischemie miocardica.

Medicii i-au facut primele investigatii si, pentru a desfunda o valva, i-au dat un tratament de specialitate. Apoi, i-au pus un holter (un dispozitiv care monitorizeaza ritmul inimii) si starea ei s-a imbunatatit.”, au dezvaluit apropiatii managerei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan, primele declarații despre starea mamei sale

Informațiile cu privire la problemele de sănătate ale artistei au fost confirmate și de fiica sa, Anamaria Prodan. Ea spune că mama sa a acuzat înțepături în zona inimii și au mers la spital pentru un control de rutină. Însă, medicii i-au dat o veste mai puțin bună, care a speriat-o pe fiica sa.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Medicii le-au anunțat pe cele două că Ionela Prodan are o problemă cu o valvă. De asemenea, astăzi, artista va fi externată din spital, se simte bine și este în afara oricărui pericol.

”E adevărat, a avut o problemă, dar nimic mai rău. A zis că o înţeapă inima şi m-am speriat. Prima dată am luat-o aşa în râs, apoi am realizat că vorbeşte serios şi atunci am dus-o la spital şi am aflat că, într-adevăr, are o problemă cu o valvă.

Este OK, este în afara oricărui pericol, astăzi o să mă duc să o iau acasă. M-am speriat şi eu puţin, însă acum este bine şi aşa este de la o vârstă.”, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top