Connect with us

Revistateo.ro

Sucul de sfecla rosie previne leucemia si este recomandat gravidelor

Stiri

SFECLA ROSIE previne leucemia si este recomandata gravidelor

Medicii si cercetatorii stiintifici venereaza sfecla rosie, mai ales sub forma de suc deoarece combate din plin sedentarismul, previne leucemia si este foarte bun pentru femeile insarcinate. Afla proprietatile-miracol ale sucului de sfecla rosie!

Descopera in continuare propietatile incredibile pe care le are SFECLA ROSIE

Potrivit unui studiu realizat in anul 2009 de catre Universitatea din Exeter, daca veti consuma suc de sfecla rosie va veti imbunatati aptitudinea pentru exercitiile fizice cu pana la 16%. Studiul a fost publicat in „Jurnalul de Fiziologie Aplicata” si prezinta informatii potrivit carora cei care nu aveau ambitii foarte mari sa mearga pe jos sau sa faca miscare au primit intariri si incurajari de la sucul de sfecla rosie.

Sucul de sfecla rosie are capacitatea de a largi vasele de sange ceea ce permite un flux mai intens al sangelui si reduce oxigenul necesitat de muschi pe durata depunerii de efort fizic.

Citeste si: Afla care sunt beneficiile consumului de Sfecla Rosie

Acidul folic din sfecla rosie, impreuna cu fierul, creeaza noi celule rosii. Totodata, sfecla rosie, prin compozitia sa, produce dopamina, substanta care impiedica starile de anxietate ori depresie. Continutul ridicat de fier din sfecla o face sa fie un medicament uluitor pentru femeile gravide a caror sarcina este greu de suportat, pentru tratarea si prevenirea anemiei, leucemiei si este benefic dupa transfuziile de sange.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top