Connect with us

Revistateo.ro

Am aflat sexul noului bebelus al Shakirei!

Stiri

Am aflat sexul viitorului bebelus al Shakirei!

Cantareata columbiana Shakira a ramas din nou insarcinata cu fotbalistul Gerard Pique, acesta fiind cel de-al doilea copil al cuplului. Parintii cantaretei au declarat pentru presa ca aceasta va aduce pe lume tot un baietel.

„Suntem foarte fericiti. Va avea tot un baietel – un partener de joaca pentru Milan”, au declarat parintii vedetei, Nidia si William, pentru presa spaniola. Shakira a confirmat deja ca este insarcinata cu al doilea copil intr-un interviu pentru revista de femei Comsopolitan, editia spaniola: „Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine!”

Shakira este mai mare decat partenerul ei cu zece ani, (ea – 37, el – 27), insa, cu toate acestea, a declarat nu de putine ori ca isi doreste o familie numeroasa, asa cum a avut si ea parte in Columbia.

Relatia dintre fotbalistul spaniol si cantareata columbiana a inceput in anul 2010, cei doi cunoscandu-se mai bine la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, Campionat pe care l-a castigat Spania in acel an. Primul lor copil se numeste Milan si s-a nascut in 2013, pe 22 ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top