Connect with us

Revistateo.ro

Net

Cătălin Botezatu: „Da! Doar cea mare! E un trend de mulți ani pe care îl poți vedea la mai multe vedete”.

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu uimea pe toată lumea cu o fotografie în care unghiile de la picioarele sale erau date cu ojă neagră.

Designerul a oferit atunci câteva explicații și a spus că acesta e doar un trend care vine de la artiști rock extrem de cunoscuți.

„Ai unghiile date cu lac?”, l-a întrebat un fan în comentarii. Cătălin a răspuns apoi prompt: „Da! Doar cea mare! E un trend de mulți ani pe care îl poți vedea la mai multe vedete”.

CITESTE SI: Cătălin Botezatu, dezvăluiri picante: „Nu am fost singur de Revelion. Cu cine a împărțit camera

Dincolo de aceste explicații, cei care sunt pasionați de arta cromatică susțin că anumite culori și nonculori folosite de noi spun foarte multe lucruri despre personalitatea noastră.

Negrul simbolizează necunoscutul, nevăzutul, misterul. Persoanele care se îmbracă des în negru sau folosesc în machiaj această nonculoare sunt de obicei liniștiți și introvertiți.

Aceste persoane știu foarte bine ce au de făcut în viață și sunt foarte critici cu ele însele. Aceasta ar putea fi una din explicațiile pentru care și Cătălin Botezatu recurge deseori la negru, mai ales când vine vorba de oja de unghii.

Ezoteriștii spun că persoanele care preferă negrul sunt „nuci greu de spart”, dar că merită să le câștigi încrederea pentru că vei descoperi persoane de care te vei îndrăgosti pentru toată viața.

Cătălin Botezatu, durul de la Bravo, ai stil All Stars

Cătălin Botezatu poate fi urmărit la Kanal de de luni până vineri de la ora 16:30 și sâmbătă de la ora 23:15.

Acesta este în acest sezon jurat în concursul de styling prezentat de Ilinca Vandici. Botezatu ocupă acum locul pe care îl ocupa la masa juraților Iulia Albu.

Botezatu acordă steluțe și note celor 11 concurente reunite din cele 3 sezoane. Până acum, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai exigenți jurați și a promis că va rămâne așa până la final.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top