Connect with us

Revistateo.ro

Marte în Săgetător este un eveniment astrologic foarte important pentru zodii. Iată cum vor fi influențați nativi de acest fenomen!

Cross

Marte în Săgetător: Bucurie mare pentru 4 zodii! Ce pățesc ceilalți nativi!

Marte intră în Săgetător în data de 26 ianuarie și va rămâne aici până în 17 martie.

Marte în Săgetător va amplifica interesul și lupta pentru adevăr, va accentua spiritul de aventură și ne va ajuta să ne apărăm ideile și convingerile și să facem pașii necesari pentru a obține succesul dorit, susține astrologul Oana Hanganu.

Iată cum influențează Marte în Săgetător zodiile

Pentru Berbeci va începe o perioadă plină de dinamism, cu multe șanse de a călători sau de a colabora cu persoane din străinătate.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între planeta Comunicării, Mercur și Uranus, aflat în zodia Berbec. Nativilor Berbec li se cere să evite certurile și, dacă au ceva de spus, să își aleagă cu grijă cuvintele.

Pentru Tauri, Marte în Săgetător înseamnă mai multă pasiune în cuplu, dar și mai multă gelozie. Pentru cei singuri, farmec personal și interes pentru aventuri sentimentale.

Aflat în Săgetător, Marte va influența casa Banilor altora din astrograma generală a zodiei Taur. Iar asta înseamnă că nativii pot acționa, cu succes, pentru a obține credite sau alte finanțări.

Marte le cere Gemenilor să facă primul pas în relații (sentimentale sau profesionale), să spună și să apere adevărul, să își susțină ideile și opiniile.

Totuși, Marte poate provoca și conflicte, ziua cea mai vizată fiind cea de duminică. Atunci, un prieten poate poate fi “mărul discordiei” în cuplu sau   Gemenii vor fi tentați să petreacă prea mult timp cu prietenii și prea puțin timp cu familia. Iar de aici, tot soiul de probleme…

Pentru Raci, Marte în Săgetător va acționa în sectorul Profesiei din astrogramă și le va da nativilor mai multă…Citește continuarea pe HUFF.RO!

Citește și: Horoscopul țigănesc pentru luna februarie 2018. Cum va fi luna iubirii pentru zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cross

To Top