Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – VĂRSĂTOR. Acestor nativi, săptămâna le aduce foarte multă energie și o altă stare de spirit, mai bună. În cuplu se petrec coincidențe fabuloase, vin vești bune, cei singuri s-ar putea îndrăgosti, sau printr-un sărut Vărsătorii ar putea să descopere o altă dimensiune a iubirii.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Adăugați la asta faptul că trăiesc totul din plin, că au un dar înnăscut de a-și atinge scopurile pe cele mai nebănuite căi și că pentru ei viața este oricum minunată și veți avea tabloul complet a ceea ce va fi Vărsătorul.

Este o perioadă în care se supun de bună voie autoanalizei, vor aduce sub lupă relațiile cu colegii de muncă, de exemplu, pentru a înțelege de pentru unii rutina este un mod de viață și pentru alții un chin.

Vor încerca să înțeleagă de ce nu toată lumea vede latura frumoasă și creativă a vieții și de ce nu se regăsesc în ceea ce fac, doar spun că o fac din plăcere!? Se conectează foarte bine la cei din jur și pot aborda cu maturitate și conștiință aproape orice lucru.

Relațional îi sfătuiesc să nu-și risipească energia afectivă pe lucruri sau stări de care nu au nevoie, ci doar pe cele constructive. Dacă își închipuie că romantismul este doar orz stricat pe gâște, ei bine îl vor simți usturător pe pielea lor în sensul că există riscul ca relația lor să se rupă, partenerii să-i lase cu ochii în soare cum s-ar spune sau ceea ce credeau ei o relație pe cale să se înfiripe să se piardă, nici ei nu știu unde!?

Dacă iau lucrurile în serios este posibil ca participarea la un eveniment social să le scoată în cale o persoană interesantă și pe 1 sau 3 februarie să simtă că le bate inima mai puternic și văd perspectiva dintr-un unghi foarte personal.

Cei singuri vor realiza că doar interacțiunea emoțională pe care o trăiesc le îmbogățește viața cu adevărat. Nu trebuie decât să fie deschiși și determinați după 31 ianuarie. Vor impresiona prin echilibrul pe care îl găsesc între iubire, familie și profesie.

Profesional s-ar putea ca nimic din ce se petrece în jurul lor să nu-i întoarcă de la ceea ce fac spre surprinderea șefilor sau a colegilor de birou.

Vărsătorii sunt atât de concentrați și atenți la ceea ce fac încât nimic nu le tulbură ritmul și nimic nu îi distrage de la ceea ce fac. Și normal că în a doua parte a lunii șefii vor reacționa în consecință, și promovează.

Dar să fie atenți că această promovare vine la pachet cu o sumă de responsabilități care nu știu cât îi va încânta! Poate pe moment, dar să se gândească la viitor pentru că mai sunt multe luni până la sfârșitul anului.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – VĂRSĂTOR

Cu toate acestea instinctul lor de a explora toate fațetele unor probleme, înainte de a da un răspuns, îi va conduce la o realitate cu adevarat semnificativă pe 3 februarie și de aici pariul cu sine.

Financiar totul va depinde de cum știu să-și joace șansa schimbării locului de muncă. Dacă vor ști ce să facă, vor primi ceea ce vor cere și vor semna actele pentru noul contract pe 2 februarie. Apoi, vor da dovada capacității lor, dar și a logicii tipice, undeva pe 30 sau 31 ianurie când își vor da măsura talentului, lăsându-și colegii fără suflu.

Cineva pe care l-au ajutat în Trecut vine și le răsplătește gestul. Găsesc modalități de a face bani, creativitatea lor este pe măsură, ba vor găsi și sponsori pentru ideile lor, mai ales cei care lurează în domenii precum jurnalistica, televiziunea și cinematografia.

Explozia de energie cu care încep săptămâna se va epuiza undeva după 2 februarie și atunci începe cursa contra-cornometru pentru recuperarea forțelor. Deci cuvântul de ordine este odihnă!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top