Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – CAPRICORN. În primul rând, acești nativi vor trebui să fie atenți la bani, la orice sursă de venit. Vor cheltui mai mult decât își pot permite, pe de o parte, iar pe de alta se vor întreba surprinși dacă nu cumva au buzunarele rupte, pentru că acum au bani, acum nu au.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt extrem de creativi, în special pe 1 și pe 2 februarie. Acum au o grămadă de idei bune, aproape geniale aș spune, și asta presupune o mișcare a ideilor care să le antreneze și organismul în dansul contabilizării veniturilor, clipă de clipă.

Săptămâna debutează cu multă, multă energie creatoare, așa că să-și folosească cât mai constructiv creativitatea. Să profite de moment și să pună în practică tot ce le vine în minte, cel puțin în prima săptămână a lunii.

Fie că vorbim despre o cină de afaceri cu prietenii sau una romantică, fie se pun pe muncă și elaborează strategia despre care vorbesc de mult timp, fie se aștern pe scris dacă simt nevoia să facă asta, fie se apucă de compus muzică dacă sufletul le vibrează, vor fi câteva zile extraordinare în care vor reuși să pună în valoare tot ce-și doresc.

Relațional nu vor să mai dea rateuri, nu vor să-și piardă familia și nici femeia sau bărbatul iubit, dar vor să scape de cei care le căpușează de prea multă vreme existența. Și nu este prima oară când sunt într-o asemenea ipostază.

Iar atitudinea este valabilă și față de propriile finanțe și față de așa zișii prieteni de suflet, nu vor irosi nicio ocazie să specifice asta. Dacă sunt prinși într-o relație serioasă și a ieșit cu scântei pentru prima oară, îi sfătuiesc să-și calce pe mândrie și să își sune partnerul sau iubita, niciodată nu este prea târziu să-ți recunoști greșelile, ba mai mult, au șansa să crească în ochii acestora.

Niciodată nu este prea târziu pentru o a doua șansă. Cu toate acestea pericolul este ca pe 31 ianuarie sau pe 3 februarie să se îndrăgostească.

Pentru cei care sunt singuri este extraordinar, mai ales că fericirea funcționează ca un afrodisiac, nu de alta, dar pe 2, 3 februarie apar nori în paradis. Totuși, cei care doresc să-și întemeieze o familie vor lua o decizie în acest sens. Nu vor întâmpina refuzuri, iar mariajul va fi unul de cursă lungă.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – CAPRICORN

Profesional au idei extraordinare care vor fi foarte bine primite, așa că nu trebuie să fie surpsinși dacă șefii le cer părerea legat de o serie de proiecte. Dacă sunt lucruri care le scapă, nu trebuie să intre în panică, există soluții, trebuie căutate cu atenție și vor încheia ziua fără probleme.

Toată lumea știe că secretul lor stă în concentrare, dar au descoperit un lucru fantastic, că respirația pe meditație amplifică nu doar puterea de concentrare ci și creativitatea.

Și bineînțeles, fie vor avea parte de o promovare, fie vor primi o mărire de salariu.Să fie atenți la colegi, la amănunte aparent minore care le scapă din vedere, la faptele pe care le-au ignorat!

Vor fi multe cheltuieli pentru casă, pentru gospodărie și pe bună dreptate, iar acest lucru ar putea afecta temporar soldul lor bancar.

Trebuie să fie atenți cu fiecare cheltuială pe care o vor face deoarece riscul de a fi înșelați este foarte mare, deși se spune că sunt destul de prudenți cu banii lor. Vor lucra din greu pentru acești bani. Dacă doresc să investească într-o afacere sau să cumpere un teren ori un apartament, o pot face abia în martie.

Mare atenție la durerile articulare, dar mai ales la disfuncțiile care vizează metabolismul în general. De asemenea, posibile probleme dentare și carențe masive de calciu și magneziu.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

1 Comment

1 Comment

  1. BIBILICA 46@yahoo.com

    2018-01-27T06:27:08+02:00 at 2018-01-27T06:27:08+02:00

    Multumesc sunt fosrte multumita de horoscpul d -stra .si am incredere in tot ce spuneti D – na Minerva .Imi este de folos . Va doresc multa sanatate si o zi buna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top