Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – SCORPION. Nevoia de a face mai multă lumină în jurul lor pleacă de la speranța că nu doar viața le va fi mai bună, ci că vor reuși să arunce o undă de lumină și asupra unor părți întunecate ale lor.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Dar ca să facă asta trebuie să fie siguri că doresc să arate și celorlalți modul lor de a gândi sau de a acționa. Trebuie să se asigure că ceea ce lasă să se vadă, se vede atât cât trebuie, fiți siguri că întodeauna ei vor avea ceva de ascuns.

De fapt, dacă mergem la rădăcini, această lumină ascunde, în realitate, un aspect afectiv, nevoia de emoție pentru a face față unei probleme de natură relațională care are legătură nu doar cu familia, nu doar cu persoana iubită ci și cu locul de muncă, cu proiectele în care doresc să se implice.

Apoi, nimic nu este mai imprevizibil decât romanticul Scorpion. Nimic nu este ai frumos decât dragostea. El și partenera/ul, iubita/ul, un cuplu tânăr precum și cei maturi pot reînvia iubirea sub o formă sau alta, intensă la tinerețe, puternică la matuitate și imbatabilă la senectute, au o lună la dispoziție să se regăsească, să-și amintească și să retrăiască cele mai intime amintiri.

Între 1, 2 și 3 februarie să fie atenți, nu cumva să aibă probleme cu o relație din trecut pe care erau convinși că au încheiat-o, care vine și destabilizează confortul interior al Scorpionilor. Sau ceva din prezent impietează asupra nevoilor lor în tentativa de a le abate atenția de la ce-și doresc cu adevărat.

Indiferent de reacție sau ce decizie vor lua, să nu reacționeze cu agresivitate. Vulnerabili emoționali sunt, cum aminteam mai sus, și de aici riscurile de a patina – fie într-o relație pe care cred că o controlează, dar în realitate nu este deloc așa, fie respingând, punând punct când nu este momentul și de aici suferința pe care o vor provoca.

Dacă tot vorbim despre vulnerabilități, își pot folosi intuiția dacă vor să nu facă o prostie sau ca să se mențină pe linia de plutire.

Ar trbui să arunce o privire serioasă asupra a tot ceea ce semnifică muncă și carieră pentru ei, mai ales dacă se pune problema întreținerii unor relații profesionale cheie pentru ascensiunea lor. Se simt puțin dați deoparte și nu găsesc nici o portiță prin care să-și evidențieze disponibilitățile. Să stea cuminți pentru că nu durează decât câteva zile.

Vor urma zile de maxima tensiune și muncă din greu, nu le va fi ușor în săptămâna 29 ianuarie – 3 februarie. Intuiția le spune să stea în așteptare și așa vor face chiar dacă lucrurile amenință să degenereze, indiferent că sunt angajațisau au propria afacere.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – SCORPION

Pe 2 februarie se deschide drum pentru ei, vor antama discuții pe marginea unor contracte și își vor expune ideile fără să se teamă de contracarare. Scopul lor este să obțină că mai multe informații pentru a ști cum să-și orienteze nevoile profesionale.

Obțin banii care îi doresc. Vor avea grijă să investească pentru a-și îmbunătăți imaginea și aspectul personal. Continuă să se adapteze, să coopereze și să cultive spiritul de negociator pentru contractul pe care îl doresc.

Oportunitățile vin dinspre un nou loc de muncă și în diverse moduri – de la șefi sau superiori, la obiectivele legate de carieră carieră, de la oameni care sunt implicați în cariera lor.

Ca sănătate mare grijă la problemele cardiovasculare – de la cardiopatii la nivelurile triglicerideor și colesterolului, la tensiunea arterială.

Nu le-ar prinde rău puțină mișcare, mai de grabă însă, ar putea să-și facă un abonament la un bazin de înot pentru a se menține în formă. Dar să facă și un control medical care să vizeze tulburările glandulare.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top