Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – BALANȚĂ. Uneori lucrurile mărunte sunt cele care ne luminează viața – zâmbetul unui copil, buna dispoziție a unui bun prieten, buchetele de narcise în gălețile cu apă din fața florăriilor, sunt cum spuneam mai sus, micile lucruri care întotdeauna ne fac viața mai plăcută.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Printre toate acestea, nativii Balanță sunt adesea prinși între suișuri și coborâșuri, intrări și ieșiri și rutina cotidiană în care sunt literalmente prinși și uită cum este să simți miresmele naturii.

Vor fi amuzanți, vor deborda de vioiciune, de istețime și de energie încă de la început de lună. Nu prea au chef de muncă, vor mișcare, vor să iasă cu familia, cu prietenii, vor să prospecteze împrejurimile în ideea că vor identifica un teren pentru construirea unei case.

Nu înseamnă că nu sunt atenți la ceea ce își doresc ceilalți sau la problemele de serviciu.
Relațional, înțeleg că lucrurile mici sunt cele care fac o poveste de dragoste să fie împlinită – el aduce o glastră cu o floare pentru ea, ea vede când ceașca lui de cafea s-a golit și o umple din nou, el își amintește că ea bea cafeaua mai dulce.

Și sărutul pe obraz în loc de mulțumesc. Toate acestea fac ca sufletul nativilor Balanță să exulte. Dacă mai persistă unele asperități în viața de cuplu, dacă încă adie a supărare, găsesc acum soluțiile pentru a media supărările, se folosesc de ceea ce știu ei mai bine ca să-și facă partenera/ul sau iubita/ul mai fericiți, mai ales între 1 și 3 februarie.

Balanțele singure vor fi surprinse să simtă că au atras atenția cuiva la care nici măcar nu se așteptau și se vor simți speciale.

Atunci când o Balanță este îndrăgostită, strălucește. În contratimp însă ar putea să își piardă capul la propriu, ceea ce le face aeriene, neatente și pot intra în tot felul de încurcături după 3 februarie.

Pe de altă parte, pot avea parte de mici succese locale pentru că vor impresiona comunitatea în care trăiesc prin ajutorul pe care îl dau, știu să fie foarte buni prieteni, un comportament care pentru ei este ceva normal. Oricum, vor atrage atenția prin felul în care vor reacționa.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – BALANȚĂ

Profesional, ca orice semn de aer, au o viteză de reacție uimitoare și aprecierile vor începe să curgă.

După 31 ianuarie trebuie să se concentreze asupra proiectelor în care sunt implicați, să-și sistematizeze termenele de predare, să delege responsablități dacă vor să termine la timp. Nu este nevoie să renunțe la pasiunile lor, doar să fie conciși și punctuali.

S-ar putea ca 2 februarie să le aducă o discuție cu șeful sau partenerul de afaceri, în ideea unei viziuni asupra viitorului. Vor face față cu brio și vor obține ceea ce vor dori.

Posibil să se implice însă și într-o dispută la locul de muncă pe 1 sau 2 februarie și să medieze conflictul pe cale să izbucnească de o manieră imparțială ceea ce le va aduce nu doar mulțumirea, ci și respectul celor implicați.

Ar putea avea cheltuieli în casă – petreceri, redecorarea apartamentului, cumpărarea unei case sau cheltuieli sociale care vor lovi destul de puternic în soldul lor bancar.

Cu toate că ideea de a cumpăra o casă pare a fi o investiție bună, au sentimente amestecate cu privire la acest lucru. Dar au cum să suporte toate aceste cheltuieli pentru că se gândesc la familie, la viitorul copiilor și chiar al relației lor.

Îi sfătuiesc să facă puțină mișcare pentru a asigura mobilitatea articulațiilor și chiar un abonament la o sală de fitness. Balanțele care au diverse afecțiuni ale pielii se pot confrunta cu o accentuare a crizelor.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top