Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – RAC

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – RAC. Este o săptămână în care trebuie să înceapă să încetinească ritmul, dacă nu vor să greșească sau să plătească cât nu face.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Mai de grabă aș spune că sunt foarte emotivi și afectivi, sentimentali chiar și iată o lună în care au prilejul să fie în preajma oamenilor pe care ii iubesc, mai ales pe 1 și 2 februarie.

Este o perioadă benefică și pentru a se reevalua pe sine, pentru a se elibera de orgolii și de lucrurile care îi macină și garantat, luna va fi una plină de satisfacții. Să nu îi surprindă mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare.

Emoții puternice cu scopuri bine direcționate, mai ales că instinctul sau intuiția, cum vreți să-i spuneți, va fi cel care le va direcționa acțiunile. Vor avea parte și de succes și de iubire, nu trebuie decât să le folosească cu înțelepciune.

Tinerii sunt surprinși cum de nu pot să fie remarcați de cine doresc ei sau de ce nu pot întâlni pe cineva așa cum își doresc.

Nu se gândesc nici o clipă că sunt persoane care i-au remarcat, dar că sunt prea timide să recunoască asta. Ia să privească mai atent în jurul lor, nu de alta dar ar putea da cu piciorul la fericire și când?

Tocmai acum când primăvara bate la ușă, când natura revine la viață cu aceeași forță ancestrală de milioane de ani. E drept o discuție se leagă mai greoi, mai cu temeri, mai cu tatonări, trebuie să dirijeze discuția în direcția dorită și lucrurile se vor limpezi.

Să fie atenți la unele derapaje care se pot ivi pe 30 ianuarie și pe 1 februarie, într-o confruntare despre ceea ce a fost și ceea ce este. Dar cum fiecare încercare este urmată de răsturnări de situație și relația lor va reveni la normal.

Spre sfârșitul lunii vor trebui să facă față bolii unui copil. Nativii Rac care sunt singuri pot întâlni persoana dorită, se pot căsători, pot face o cerere în căsătorie sau sunt ceruți în căsătorie, devin părinți, totul este posibil din acest punct de vedere.

Ieșirea, la munte pentru câteva zile, în oraș, la mall sau restaurant este potrivită pentru a-i scoate pe Raci din amorțeală, mai ales dacă spre sfârșitul lunii vor simți că sunt obosiți.

Profesional, lucrurile par să meargă ca pe roate. Luni și marți soluțiile pe care le găsesc îi vor evidenția și toată lumea va fi pe capul lor, li se va cere sfatul, vor găsi răspunsuri, vor reface lucrări care nu le aparțin, vor trebui să se împartă în multe direcții. Tot asaltul acesta nu va face decât să le dea peste cap rutina și să îi obosească în asemenea hal încât dacă nu vor spune stop, vor capota.

Impresionează, doar că vor face din ce în ce mai multe greșeli și atunci trebuie să se oprească. Alți Raci ar putea schimba locul de muncă, într-un alt spațiu, un alt birou, secție sau atelier, se vor implica într-un nou proiect undeva pe 30, 31 ianuarie și 1 februarie.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – RAC

Consumă multă energie cu echipa de oameni care îi susțin cu adevărat ambițiile în carieră ceea ce nu este rău. Ultimul lucru de care au nevoie acum este ca oamenii să le spună că nu vor reuși. Acum, cei mai buni oameni sunt cei care înțeleg exact cum se simt ei în lupta pentru păstrarea locului de muncă.

Financiar, nu sunt probleme. Banii vor veni cu ușurință și fără efort din locuri indepartate sau din străinătate, din închirieri sau arende, de la orele pe care le au ca dascăli în instituții academice, dar și din varii speculații.

De asemenea, este foarte posibil să câștige un proces, să se finalizeze o anchetă socială sau o expertiză financiară care să le aducă ceva mai mulți bani în buzunare. Să lase banii să vină spre ei, să nu forțeze evenimentele. Va fi o lună bună din punct de vedere financiar.

Ca sănătate contează foarte mult să învețe să își drămuiască energia. Către sfârșitul săptămânii îi sfătuiesc să facă plimbări lungi și să își respecte orele de odihnă deoarece va fi o lună extrem de dinamică pentru ei.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top