Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – TAUR. Își pun sub lupă obiectivele personale, cel puțin pe 1 și pe 2 februarie, un lucru foarte bun pentru ei. Este ceva ce le scapă printre degete și nu știu de unde să o apuce.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Vor face cheltuieli pe 31 ianuarie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 1 și 2 februarie să îi aducă într-o formă de zile mari. Vor simți nevoia să dea telefoane. Își vor apela prietenii, rudele, vor sporovăi vrute și nevrute încât unii colegi de muncă, de exemplu, vor fi surprinși de locvacitatea lor.

Cei cu care vorbesc îi va înveseli, cel puțin la început de săptămână. Starea lor de spirit va fi mult mai bună, sunt o baterie încărcată energetic și să nu surprindă pe nimeni dacă vor fi și romantici. O să fie și ei surprinși cât de bine vor fi înțeleși.

Când vine vorba de a obține anumite favoruri, nu există un moment mai bun ca prezentul, așa că pe 30 și 31 ianuaie cereți și veți primi.

Începeți săptămâna, bine înfipți pe picioare cum s-ar spune. În timpul liber vă puteți înscrie la cursuri de dans, de înot dar cum nu vă place mișcarea sugerez un curs de gastronomie. Cea mai bună metodă de relaxare este să-ți stârnești papilele gustative, pe 27 ianuarie de exemplu.

Își iubesc partenerii, le place să stea în preajma lor, să se plimbe alături de ei, să iasă împreună. Chiar vor organiza cine romantice la lumina lumânărilor, iată deci că atunci când se pune problema iubirii, nativii Taur vor ști cum să-și răsfețe partenerii, femeie sau bărbat.

Chiar dacă luna debutează cu câteva zile de stres, în care vor fi ocupați cu munca, nu se vor da înlături apoi de la a face totul ca partenerii lor să se simtă bine.

Cei care sunt angajați în relații aflate la început de drum vor avea tendința să abandoneze și să fugă. Eu i-aș sfătui să fie atenți ce se ascunde în spatele abia începutei relații, nu cumva au și ei partea lor de vină?

Trebuie să învețe să aleagă lucrurile, așa cum se aleg apele, să nu se lase absorbiți de problemele de serviciu și să nu discute numai despre asta.

Dacă sunt și dintr-aceia care se simt copleșiți de angajamentele afective, să se oprească o clipă, să respire adânc, să se refugieze o zi cu sine ca apoi, convinși că simt ceva pentru persoana care îi este alături, să o ia de la capăt. Discutați, discutați, discutati, spuneți-vă totul ca să găsiți soluția împreună!

Dacă simt că nu dau randament să nu intre în panică, este o perioadă de recuperare a forțelor mai de grabă, deci să nu vă surprindă că veți întâlni Tauri somnolenți, la birou, în ateliere unde până la urmă își vor lua o zi, două liber ca să se odihnească.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – TAUR

Retrezirea primăverii pentru energia lor, și așa ușor epuizabilă, înseamnă trezirea ursului din hibernare.

Abia din a doua săptămână se vor simți energici și creativi, stare care va spori până pe 29, 30, 31 ianuarie ca pe 1 și 2 februarie să aibă parte de schimbarea pe care o doresc- alt loc de muncă, alt birou, altă companie.

Dacă nu au stabilit clar ce vor să facă luna aceasta, va fi cam greu să își materializeze unele vise profesionale pentru că se vor lovi de tot felul de obstacole.

De aceea îi sfătuiesc să nu se încăpățâneze să rezolve lucrurile care îi depășesc pentru că nu vor reuși, de aceea, sfatul meu este să ceară ajutor pentru că vor găsi colegi care să îi ajute.

Cei care sunt mici șefi, ca să spunem așa, dar și cei care au poziții de răspundere, trebuie să fie cât se poate de punctuali în ceea ce își propun, dar și în relația cu subordonații, altfel există riscul să fie debarcați.

Financiar sunt sursa și creatorii veniturilor personale, vor simți cum banii se adună în pușculiță, ceea ce le va spori speranța că pot și mai mult. Să investească în ei, nu în altceva. Atrag banii și oportunitățile financiare ca un magnet.

Până pe 11 martie banii sunt proveniți din muncă proprie, iar după această dată provin din diverse mici investiții sau contracte part time.

Se vor simți obosiți, tracasați semn că nu se odihneasc cum trebuie, vor avea parte de crampe și spasme musculare ceea ce arată nevoia de magneziu. De asemenea, se pot confrunta cu tulburări digestive datorită meselor pe sărite, dar și cu dureri de cap de la problemele oculare pe care le ignoră.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top