Connect with us

Revistateo.ro

Online

Gestul emoționant pe care l-a făcut tatăl Simonei Halep când a văzut că fiica lui pierde. Camerele au surprins totul!

Tatăl Simonei Halep, Stere, a urmărit cu sufletul la gură finala de la Australian Open, alături de milioane de români.

Stere Halep, mulțumit că fiica lui a ajuns în finala Australian Open

Din păcate, Simona a pierdut finala și titlul de numărul 1 în clasamentul WTA. A fost învinsă de Caroline Wozniacki, fostă numărul 2, actualmente number one.

Stere Halep a declarat că fiica lui mai are mult de muncă. La final, când meciul s-a încheiat și rezultatul era clar în defavoarea fiicei sale, Stere i-a trimis un pupic și a aplaudat-o ca și cum fiica lui l-ar fi văzut.

„Bineînţeles că felicitări Simonăi. A fost un meci dramatic, dar frumos. Dumnezeu încă nu vrea să i-l dea Simonei.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a pierdut finala turneului Australian Open. Te iubim, Simona!

Mai trebuie să muncim şi să avem răbdare. Oboseala şi afecţiunea la gleznă i-au dat de furcă mult şi s-a văzut şi acum în finală că au împiedicat-o să ridice trofeul.

Mai are mult de muncă. Înainte de meci am vorbit cu mama sa şi Simona era bine din punct de vedere mental, dar fizic nu a fost la parametri normali”, a spus Stere Halep, după ce Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open jucată în compania Carolinei Wozniacki.

O reacție a avut-o și omul de afaceri George Becali, un susținător fervent al tenismenei. Acesta s-a declarat trist și i-a rugat pe jurnaliști să îi lase în pace.

„Nu am ce să comentez, după un asemenea meci. Sunt foarte supărat. Lăsaţi-mă în pace”, ne-a spus, foarte supărat, patronul de la FCSB.

Simona Halep (26 de ani) a pierdut finala de la Australian Open, la capătul unul meci dramatic disputat împotriva danezei Caroline Wozniacki (27 de ani), scor 6-7 (2), 6-3, 4-6.

Simona a jucat azi în condiții dificile. A fost extrem de agitată și a întâmpinat probleme fizice. La un moment dat, a amețit din cauza căldurii și l-a chemat pe fizioterapeutul personal pe teren, în time-out-ul medical.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top