Connect with us

Revistateo.ro

Online

Rețeta de tartă cu fructe a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea vorbește des cu fanii ei, mai ales când are mult timp liber. Într-o postare de aseară, vedeta Kanal D le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Facebook rețeta ei de tartă cu fructe.

Gabriela Cristea face tartă cu fructe

„Maine avem musafiri si m-am gandit sa ma prezint onorabil. Tarta cu creme patisseri cu mascarpone si sos de fructe de padure!”, a scris Gabriela în dreptul fotografiei postate.

Cei care au văzut poza au fost curioși să afle și cum se face tarta cu fructe, mai ales că în imagine arată delicios.

Gabi le-a răspuns gospodinelor: „Scuze, mi e cam lene sa va scriu toata reteta dar va spun ca: Coaja de tarata este una clasica si crema fiarta are in plus faptul ca dupa ce s-a racit am adaugat in ea o cutie mica de mascarpone ca sa fie mai cremoasa si mai fina.

CITESTE SI: Gabriela Cristea, dezvăluiri în premieră despre ce a pățit după ce a născut. De ce nu și-a putut alăpta fetița

Rețeta lui Teo de Pască fără aluat

Cat despre sosoul de fructe de padure: o cana de fructe se amestecă cu 1-2 linguri zahar si se dau la foc pana lasa un pic de zeama, se adauga o lungura de amidon si se fierbe cateva min pana se ingroasa putin si se toarna deasupra tartei cald. Gata!!!”

Gabriela Cristea este în concediu de maternitate

„Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical postnatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele.

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune.”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top