Connect with us

Revistateo.ro

Mirabela Dauer a fost operată de urgență și se află internată în spital.

Online

Mirabela Dauer, internată în spital! Cântăreața a fost operată de urgență

Mirabela Dauer a fost internată la spital, unde, în cursul zilei de ieri, a fost operată de urgență. Impresara artistei a spus care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă artista. Câteva ore mai târziu, Mirabela Dauer a scris un mesaj pe pagina sa de socializare și a explicat cum se simte după ce i-a fost extirpat un rinichi.

Informaţia a fost oferită de Roberta Dumitriu, impresara artistei.

„Mirabela a fost operată ieri. Totul a fost bine, a trecut cu bine peste operaţie şi se va reface repede. I s-a extirpat un rinichi pentru că formaţiunea crescută în interior era prost poziționată şi atunci medicii au luat această decizie radicală ca măsură de siguranţă. Mira e bine, e puternică și curând va reveni în mare formă”, a afirmat Roberta Dumitriu.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei.

La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret.

CITEȘTE ȘI: Pensia Mirabelei Dauer: „Probabil că atâta meritam și atâta mi-au dat!”

Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă.

Mirabela Dauer a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând. (…) Să clarific, a fost vorba de o amendă am plătit-o în ultima zi şi ăsta a fost norocul meu să o plătesc la timp şi nu am păţit nimic”, a declarat Raoul, la Antena Stars.

Mirabela Dauer, prima declarație după operație

Mirabela Dauer le-a transmis fanilor, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că este bine şi că urmează o perioadă de recuperare.

„Dragii mei,
Nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală.
Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!
Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!…

Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt!

Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.

Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.
Vă iubesc și vă mulțumesc!

Și ne revedem foarte curând…Vă îmbrățișez tare, tare…Mira.”, este mesajul postat de cântăreață pe o rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top