Connect with us

Revistateo.ro

Alimente vorbite de rau pe care trebuie sa le consumam

Stiri

Alimente vorbite de rau pe care trebuie sa le consumam

Urmatoarele alimente sunt aspru criticate din diferite motive, si, nu de putine ori nu le consumam tocmai pentru imaginea lor proasta.

Iti oferim 5 alimente pe care nu e bine sa le eviti in ciuda a ceea ce se spune despre ele.

OUALE
Continutul mare de colesterol despre care se vorbeste in acest caz poate duce la boli de inima. Insa studiile stiintifice nu arata concret o legatura intre colesterolul din oua si cel din organismul nostru, fapt pentru care putem trage concluzia ca nu ouale ne cresc colesterolul cel mai mult. Ouale contin vitaminele D, A, B12 si acizi grasi saturati.

CARTOFII
Evident ca ingrasa daca ii mananci pai sau dati printr-o mie de sosuri si uleiuri, intrucat grasimea se impregneaza rapid in cartof. Cartoful, de sine statator este sanatos. Cartofii contin carbohidrati sanatosi, fiind bogati in potasiu si fibre.

CITESTE SI10 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SA RENUNTI URGENT LA CARTOFII PRAJITI

CARNEA ROSIE
Se spune ca blocheaza arterele cu ajutorul grasimii. Este adevarat ca aceasta carne este periculoasa, dar, trebuie sa mananci carne rosie la fiecare masa, in fiecare zi? Este buna pentru sanatate datorita continutului de fier si zinc. Combinata cu sosuri si uleiuri grase sau paine, chiar devine o problema! Alege o salata slaba si 250 de grame de carne rosie si vei fi hranita sanatos!

CIOCOLATA
Ciocolata neagra, de exemplu, reduce colesterolul si nu ingrasa asa cum se spune in general despre preparatele din ciocolata. In plus, o tableta de ciocolata inseamna un plus de energie.

CITESTE SI10 ARGUMENTE PRO PAINE

PAINEA
Ultima pe lista noastra, painea consumata excesiv poate fi periculoasa din cauza fainii care o contine, insa o franzela sau un covrig subtirel sunt numai bune!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top