Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Rac

Rac

Iată o săptămână în care Raci vor fi pe cont propriu, gata să-și revalueze viața și să trăiască pentru ei. Trebuie să echilibeze această libertate pe care și-o asumă cu deschiderea și talentul lor social pentru a-și atinge obiectivele. Și flexibilitatea dar și afirmarea sunt mai mult decât necesare pentru personalitatea lor.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

De asemenea, spiritualitatea le va capta atenția acum. Vor privi în ei și vor petrece ceva vreme prospectând tainițele sufletului, analizând evenimente din Trecut în tentativa de a corecta din greșelile dar și din defectele pe care și le cunoaște. Cred că această privire la viitoarele sale acțiuni dar asta numai după ce au trecut în revistă obiectivele pe care le au și au decis prioritățile.

Analiza obiectivă, atât cât pot fi ei de obiectivi, îi ajută să înțeleagă unde au greșit și ce trebuie să facă spre compensarea efectelor nedorite, și uite așa se vor pomeni implicându-se în acțiuni de voluntariat.

În cadrul acestui proces de evaluare lăuntrică nativul Rac se va conecta cu Forța Interioară care îi va da încrederea și tăria pentru a duce o viața complet nouă. Există pentru acești nativi o lecție de viață ascunsă în fiecare cotlon din jurul lor, nu trebuie decât să vadă. Aceasta este regula de care trebuie să țină cont în iunie.

Încă din prima zi a săptămânii vor fi bântuiți de trăiri interogative de tipul ce am de învățat? Dacă nu le vine nimic în minte, să nu arate acest lucru, mai bine să facă planuri legate de dragoste, de muncă, de viață, în general, mai ales că sunt într-o poziție extrem de favorabilă să se reconstruiască pe sine, mai ales pe 5 şi 7 februarie.

Relațional vorbim despre o săptămână în care compatibilitatea cu iubita/ul sau partenera/ul vor juca un rol hotărâtor. S-ar părea că le deschide pofta celor singuri de a-și întemeia o familie, în timp ce cuplurile căsătorite vor fi extrem de interesate de…copii! Cei care sunt căsătoriți vor face totul pentru a da o nouă dimensiune relației.

În ce privește planul Profesional cei care nu au un loc de muncă să își găsaească unul. Reparații morale pentru un post sau pentru o funcție care le-a scăpat printre degete, în sensul că trebuia să fie al lor dar a apărut outsiderul sprijinit de alții și i-a suflat postul pe 9 februarie.

Ei bine, acum ar putea avea loc acea reparație de care vorbeam. Cei care sunt angajați ar putea să ajungă pe postul pe care întodeauna și l-au dorit iar acest deziderat îl vor atinge cu ajutorul cuiva din…familie.

Financiar, dacă ar fi să ne gândim și numai teoretic la principiul karmic al cauzei și al efectului, banii vin prin toate mijloacele și pe toate căile posibile. Intuiția lor financiară este formidabilă și acționând în concordanță cu intuiția, cu ideile și cu ceea ce își doresc, nu se va pune problema vreunei piedici în a obține banii care îi vor.

Imaginația la care se adaugă perspectivele personale vor fi responsabile de creșterea prosperității lor. Flerul lor financiar se îmbunătățește și rezultatul va fi o mica avere la sfârșitul săptămânii de nici lor nu le vine să creadă. Alte sume pot proveni din surse neașteptate, rezultat al unui plasament făcut în urmă cu câteva luni dacă nu cu câţiva ani.

Vor cheltui pe bunuri persoanel de lux și pentru a-și satisface orice dorință, ceea ce nu înseamnă că vor întoarce spatele acțiunior umanitare, dimpotrivă. Cei care au afaceri care de ceva timp șchiopătau sau erau pe punctul de a renunța la ele, se vor relansa pe neașteptate, vor prospera și vor cunoaște un riviriment susținut.

Sănătatea lor este de departe, foarte bună, clar că atunci când le merge bine dispar și simptomele deranjante și din fericire o vor ține tot așa. Vor cheltui pentru condiția fizică, doamnele pe saloanele de înfrumusețare și mici retușuri estetice, iar cei care sunt preocupați doar de viața de familie, se vor concentra asupra condițiilor de trai și să le fie bine celor din familie.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

2 Comments

2 Comments

  1. magda

    2018-02-04T16:05:06+02:00 at 2018-02-04T16:05:06+02:00

    Horoscop Rac din saptamana 4-10 februarie 2018 este identic cu cel din luna iunie 2017.Si nu e prima data cand remarc o asemenea situatie. Ori este o greseala ,ori o mare pacaleala.

  2. Madison

    2018-02-06T18:14:25+02:00 at 2018-02-06T18:14:25+02:00

    Este o păcăleală…..nimic nu e adevărat….doamna Minerva mai bine cauta-ti-vă alt job!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top