Connect with us

Revistateo.ro

Online

Ce i-au recomandat medicii Adelinei Pestrițu după ce a aflat că este însărcinată

Adelina Pestrițu a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit despre sarcina ei. Vedeta a declarat ce are voie și nu are voie să facă.

Adelina Pestrițu se teme de nașterea naturală

„Am schimbat regimul alimentar. Regimul e unul complex. Conține din fiecare câte ceva. Femeia însărcinată nu are voie la pește crud.

Doctorița care se ocupă de mine mi-a spus care sunt alimentele interzise și cele permise. Mi-a spus că știe că fac sport, că îmi place să fac yoga.

Mi-a zis să le fac dar totul gândit. Nu mai am voie abdomene, nu mai am voie să ridic greutăți.

Îmi lipsește sushi. Nu e foarte permis. Mi-e greu să renunț la sushi, dar pentru sănătatea copilului renunț la orice.

Îmi doresc să fie sănătos copilul meu, să fie ce o da Dumnezeu. Dacă îmi doresc băiețel, poate am fetiță. Nu pot să spun ce prefer.

În trecut am zis că vreau gemeni, dar nu sunt gemeni, că am văzut la ecografie. Nimeni nu s-a exprimat până acum în legătură cu bebelușul meu.

Toți membrii familiei s-au bucurat foarte tare. Tata mi-a zis că sigur iese tatuat copilul meu, pentru că și eu sunt tatuată, iar Virgil e din cap până în picioare.

CITESTE SI: Adelina Pestriţu a făcut anunţul: e GRAVIDĂ! Cine e tatăl copilului

Am 26 de tatuaje. De ce să scoți tatuajul? Până la urmă ți l-ai asumat.

Virgil îmi pune zeci de întrebări într-un minut: dacă am mâncat bine, dacă mi-e frig. Pentru mine e drăguț că face asta.

Această atitudine e bună din partea partenerului de viață. E o perioadă plină de transformări. Sunt schimbări hormonale, schimbări ale comportamentului, ale aspectului pielii.

Am auzit că femeile însărcinate sunt sensibile și foarte uituce. Eu plâng ușor când văd nașteri, pentru că știu că mă așteaptă. Mă pregătesc zilnic pentru acest moment”, a declarat Adelina Pestrițu la Teo Show.

„Mi-este teamă de nașterea naturală, am auzit că sunt niște dureri foarte mari. Primordial este ca și bebele să fie bine”, a mai spus Adelina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top