Connect with us

Revistateo.ro

Star

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă. Artista a fost internată în spital după ce i-a fost scos un rinichi.

Din informațiile de ultimă oră despre starea Mirabelei Dauer, se pare că artista se simte mai bine căci tocmai ce a fost externată.

Vedeta a postat două fotografii pe Instagram, în dreptul cărora a scris: „Viață! Fericire!”.

CITESTE SI: O nouă undă de șoc! Mirabela Dauer NU își mai revine! Artista nu se simte bine deloc!

Mesajul transmis de Mirabela de pe patul de spital

Vedeta a transmis un mesaj video pe o rețea de socializare unde le-a mărturisit fanilor marile ei dureri. Clipul i-a impresionat pe toți până la lacrimi.

„Am înţeles multe, dar niciodată pe mine. Nu m-am înţeles în nici o secundă. Am ales de atâtea ori persoanele greşite, deşi ştiam că îmi vor face rău.

Am fost mereu acolo pentru oricine, oricând avea nevoie de mine, deşi era vorba despre persoana care mă făcea cel mai tare să sufăr. Niciodată anu am ştiut să „dispar” din viaţa cuiva, doar m-am îndepărtat.

Niciodată nu i-am închis uşa în faţă cu adevărat, ci am lăsat-o crăpată, să poată să revină. Deşi mereu au revenit persoanele care m-au rănit, am iertat. Asta sunt eu. Mereu şi pentru totdeauna!”, este mesajul Mirabelei Dauer postat pe reţelele de socializare.

„În sfârșit un cuvânt din partea dumneavoastră! Îl așteptam cu mare nerăbdare! Vă mulțumim și vă dorim multă, multă sănătate!”, „Însănătoșire grabnică!”, sunt o parte din mesajele pe care aceasta le-a primit.

Lorelai Moșneguțu, alături de Mirabela Dauer

Mirabela Dauer a trecut recent printr-o operație dificilă. Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care a participat la un cunoscut show de talente, Lorelai Moșneguțu, a făcut un gest impresionant pentru cântăreață.

„Rugăciunile noastre au fost auzite de Bunul Dumnezeu! Vă iubim şi vă dorim însănătoşire grabnică! Lorelai şi mama Vio”, este mesajul transmis de Lorelai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top