Connect with us

Revistateo.ro

Eliminarea Claudiei Pavel de la “Exatlon” a incins spiritele si a iscat discutii aprinse intre concurentii Echipei Faimosilor.

Cross

Vladimir Drăghia rupe tăcerea! Ce nu s-a văzut la TV după eliminarea Claudiei Pavel de la Exatlon!

Eliminarea Claudiei Pavel de la “Exatlon” a incins spiritele si a iscat discutii aprinse intre concurentii Echipei Faimosilor.

In urma propunerilor spre eliminarea artistei facute de catre Anca Surdu si Diana Bulimar, acestea au fost declarate persoana non grata de unii dintre coechipierii lor.

Vladimir Draghia, unul dintre cei mai buni atleti din tabara Faimosilor, a fost cel care a clarificat situatia dificila, cea  care poate duce la destramarea si slabirea echipei. In spiritul fair play-ului care il caracterizeaza, Vladimir trage o concluzie echilibrata.

“Mie nu mi s-a parut ca a fost atat de dramatic ceea ce s-a intamplat la eliminare. Pana la urma, rezultatul a fost acelasi. Doar felul in care s-a ajuns la acelasi rezultat a fost surprinzator”, spune acesta.

Aflat in Arena, in seara propunerilor pentru nominalizare, sportivul s-a vazut nevoit sa il nominalizeze pe Ionut Oncescu, desi nu il considera pe acesta ca fiind o veriga slaba in duelurile cu adversarii.  Claudia Pavel fusese prima optiune a lui, inainte de “jocurile” realizate in Arena.

“Principial, voi judeca ceea ce este corect, nu ce este…Citește continuarea pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cross

To Top