Connect with us

Revistateo.ro

Star

O nouă tragedie în familia soției lui Mihai Mitoșeru

Parcă e blestemată. Noemi Mitoșeru trece iar prin momente grele, după ce tatăl ei a murit în luna august a anului trecut, deces care a amânat nunta blondinei cu Mihai Mitoșeru.

S-a stins din viață bunica lui Noemi Mitoșeru. Soția lui Mihai are numai cuvinte frumoase despre cea care i-a fost mereu aproape.

CITEȘTE ȘI: Mesaj îngrijorător de la spital. Ce a transmis Mirabela Dauer

Mama lui Mihai Mitoseru: “Mihai a vrut să se omoare…”

Vladimir Drăghia rupe tăcerea! Ce nu s-a văzut la TV după eliminarea Claudiei Pavel de la Exatlon!

„Avea 83 de ani şi de mai bine de două săptămâni suferea cumplit, se chinuia la spital… nici nu ştiu ce să spun, mi-e foarte greu, sufăr după ea… e groaznic atunci când îţi pierzi bunicii”, a declarat Noemi Mitoşeru pentru spynews.ro.

Tragediile s-au ținut lanț în ultima vreme de cei doi iubiți. În luna mai a anului trecut a murit și tatăl lui Mihai Mitoșeru.

Tatal lui Mihai Mitoseru a murit. Anuntul a fost facut de realizatorul TV, pe pagina sa de Facebook. “Astazi tata a plecat in Ceruri. Te iubesc si Dumnezeu sa te odihneasca”, a scris Mihai pe contul personal de socializare.

Tatal lui Mihai Mitoseru suferea de ceva vreme de cancer la vezica, iar afectiunea i se agravase. “Are un cancer la vezica, dar s-a extins, a ajuns la plamani.

Iar toate medicamentele pe care le ia, citostatice, morfina, mai stiu eu ce, l-au facut sa se simta din ce in ce mai rau, ba chiar sa nu ma mai recunoasca si sa vorbeasca foarte greu, chiar sa vorbeasca aiurea, sa nu isi dea seama ce se petrece cu el.

Am sunat la salvare, mi-au spus că e de urgenta, asa ca l-am dus la spital. E foarte grav, iar eu nu pot să fiu langa el si asta ma consuma”, spunea Mitoseru la inceputul lunii mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top