Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 13 septembrie

Stiri

Horoscop 13 septembrie

Horoscop 13 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 13.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 13 septembrie 2014- Berbec
Linistea care s-a asezat peste unele planuri iti convine de minune, pentru ca este exact pauza de care aveai nevoie. Fara sa fii impins de nimic stresant sau urgent de la spate, te mai poti relaxa si tu un pic, numai ca tu nu lasi timpul sa treaca pe langa tine inutil, ci profiti de acest ragaz pentru a te gandi la alte idei profitabile. E perfect ca nu e nimic care sa te impinga de la spate si sa ceara de la tine efort suplimentar, pentru ca asa, detasat si calm, vezi altfel lucrurile, descoperind mult mai usor solutii la provocarile momentului.

Horoscop 13 septembrie 2014- Taur
Ti-ai facut mari iluzii cu privire la un eveniment ce suna foarte bine pana nu demult, dar toate sperantele par zadarnice. In loc sa iasa totul perfect, asa cum credeai, aluneci in extrema cealalta, spre dezamagire si esec. Regreti acum ca ti-ai facut atatea vise, ca te-ai aprins atat de tare, ca ai vazut doar partea frumoasa a lucrurilor, desi existau unele semne care ar fi trebuit sa-ti ridice semne de intrebare. Pretul care se cere platit e mai mare decat profitul ce ar iesi din aceasta situatie, si nu-ti convine, deci cantareste bine daca merita.

Horoscop 13 septembrie 2014- Gemeni
Afacerile ar trebui sa mearga foarte bine, pentru ca sunt mari sanse sa-ti mai refaci un pic bugetul. Intra sume mai consistente in posesia ta, vanzarile incep sa se mai miste, semnezi un contract promitator sau esti platit ceva mai bine, deci perspectivele financiare incep sa arate bine, totul e sa nu dezechilibrezi tu balanta. Ofertele care ti se fac suna bine, nu le lasa sa astepte, pentru ca norocul nu sta pe loc. Daca tu nu pui mana pe sansa imediat, apare altul care e mai iute in reactii si primeste ceea ce ar putea fi al tau.

Horoscop 13 septembrie 2014- Rac
Privesti la cineva de langa tine cum sarbatoreste o mare reusita, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de lauda, pe care il poti urma indeaproape, pentru ca, daca el a reusit, poti si tu, daca folosesti reteta succesului sau. Cere-i sfatul, profita de experienta pe care o impartaseste cu drag si altora, fa exact ceea ce spune, pentru ca metodele pe care le transmite celor dornici sa asculte sunt deja verificate. Daca la el a mers, de ce n-ar merge si la tine? Valorifica din plin experienta altora, pentru ca se potriveste de minune si in cazul tau!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. felicia

    2014-09-13T01:33:43+03:00 at 2014-09-13T01:33:43+03:00

    Cat de importanr e sa dim pozitivi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top