Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoare: „Am pus o camera ascunsa in casa si banuiala mi s-a adeverit: ma insala! Acum, imaginile ma obsedeaza”

Online

Scrisoare: „Am pus o camera ascunsa in casa si banuiala mi s-a adeverit: ma insala! Acum, imaginile ma obsedeaza”

„De la o vreme incoace, incepuse sa mi se para ca se poarta ciudat. Primul semn a fost felul in care tresarea ori de cate ori primea o notificare pe telefon. Primea dintotdeauna multe mesaje, se uita relaxat sa vada despre ce e vorba, dar acum relaxarea ii disparuse. Normal ca mi-a sarit in ochi felul nou si ciudat in care reactioneaza!

Alt lucru bizar s-a intamplat intr-o seara, cand a inceput sa imi explice balbait si incoerent de ce a intarziat aproape doua ore la serviciu.

Nici macar nu il intrebasem nimic, eu stiam ca se poate intampla sa aiba mai mult de munca! Nu era prima data cand intarzia, dar era prima data cand se oferea sa se justifice. Si nici nu intelegeam mare lucru din ce imi spune.

Au mai fost multe alte mici schimbari pe care, dupa atata viata petrecuta impreuna, nu ai cum sa le treci cu vederea. Intr-o zi, cand banuiala ca ma insala a devenit foarte puternica si, dupa ce am plans zdravan vreo doua ore, m-am hotarat sa obtin dovada. Am cautat pe internet o firma care sa ma ajute sa montez camere ascunse in casa. Exista, sa stiti! Si sunt oameni discreti.

Am platit cu banii pe care ii adunam de un an sa ii cumpar un televizor nou de ziua lui si am asteptat. Ori de cate ori ma uitam la intregistrari, imi sarea inima din piept de la primele secunde. Dupa vreo trei, patru zile in care n-am gasit nimic si tocmai cand incepusem sa ma simt vinovata ca il banuiesc si spionez, am aflat ca trebuie sa plec intr-o delegatie si sa lipsesc de acasa o noapte. Nu are rost sa o mai lungesc: m-am intors, m-am uitat pe filmari si am simtit cum ma doare fiecare milimetru patrat de corp.

In seara in care am lipsit, a aparut Ea. Tanara, inaltuta, subtire. Au comandat de mancare, au mancat si au baut vin in sufragerie, el a aprins lumanarim au dansat si s-au sarutat… Apoi, au facut sex in camera noastra, in patul nostru! Nu stiu cat, nu stiu de cate ori, cand ea s-a intins pe pat si el s-a asezat deasupra ei, am dat „stop”. As fi dat cu ciocanul in tot ce imi iese in cale. Am plans, m-am calmat si i-am spus.

A plans, si-a cerut iertare, mi-a spus ca simtea si se temea ca imbatraneste, ca nu credea ca o pustoaica se mai poate uita la el… Imi spune ca ma iubeste si ma implora sa il iert. Eu as vrea sa il iert, dar nu imi pot sterge imaginile din minte! De cate ori se apropie de mine, de cate ori ma ia in brate si vrea sa ma sarute, in mintea mea apar imaginile tradarii. Vreau sa il iert si mi le sterg din minte. Cum sa fac?”

Draga Irina, e trist si dureros ce ti s-a intamplat, dar pari o femeie puternica. Noi credem ca ai putea si ati putea gasi solutia la un terapeut. Poate incepi tu sa te duci o sendinta, doua, apoi mergeti amandoi. Terapia de cuplu poate avea rezultatea remarcabile. E important sa aflati cum a ajuns fiecare aici – el sa isi caute in alta parte confirmarea barbatiei, tu sa iti pierzi atat de mult increderea in el.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top