Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cameron Diaz, mamă la 45 de ani

Actrița Cameron Diaz și-a văzut visul îndeplinit cu ochii! Cunoscuta vedetă de la Hollywood este în culmea fericirii, după ani de încercări repetate de a rămâne însărcinată.

A reușit în cele din urmă să rămână însărcinată cu ajutorul ingineriei genetice, prin fertilizare in vitro.

Astfel că ea și soțul ei, Benji Madden vor fi pentru prima oară părinți, conform revistei In Touch.

„Fertilizarea in vitro a dat roade. Au anunțat deja prietenii și familia că vor deveni părinți. Se gândiseră și la adopție și la soluția cu mamă surogat. Cameron s-a chinuit, n-a fost ușor”, a declarat o sursă, conform In Touch.

CITESTE SI: Ce i-au recomandat medicii Adelinei Pestrițu după ce a aflat că este însărcinată

Gabriela Cristea, FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ cu fetița

O gravidă a făcut sex în luna a șaptea. A mers la medic și a descoperit asta despre bebelușul ei. Ce arăta ecografia

A aflat ca este insarcinata dupa ce a descoperit ca are cancer la creier. DECIZIA RADICALA a acestei mame a dus la un final dramatic

Fertilizarea in vitro, o realitate care nu mai e tabu și în România

Pe 27 septembrie 2014 a avut loc la Bucuresti prima Conferinta Internationala de Infertilitate, eveniment cu ocazia caruia Ministerul Sanatatii a luat deja o decizie, analizand dezbaterea despre fertilizarea in vitro din Romania.

Astfel, statul roman promite ca va subventiona din nou fertilizarea in vitro, dupa ce timp de trei ani programul de subventionare a fost intrerupt.

„Sper ca din 2015 va fi reinclus in buget si redeschis programul prin care Guvernul subventioneaza fertilizarile in vitro.

Dorim sa asiguram pacientilor romani aceleasi conditii pe care le au pacientii din tarile Uniunii Europene”, a precizat ministrul Sanatatii de atunci, Nicolae Banicioiu.

Rata de succes a fertilizarii in vitro in Romania este destul de mica. Din 1.129 de proceduri in anul 2011, doar 197 au fost reusite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top