Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 14 februarie 2018. Fecioarele, cuceriri pe bandă rulantă

Citește sfatul zilei de 14 februarie 2018 pentru zodia ta. Azi e Ziua Îndrăgostiților și astrele au un mesaj special pentru tine.

Sfatul zilei de 14 februarie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: A venit vremea să treci și la fapte. Lasă vorbele și apucă-te de treabă. Acționează fără teamă. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR: Anumite evenimente îți inspiră o oarecare teamă, dar încearcă să le ții piept așa cum ești tu. Nu te preface pentru nimic în lume. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Intri în contact cu o persoană arogantă, care nu își încape în piele și asta te enervează la maximum. Dă-i peste nas! Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Îți faci prieteni noi și te simți minunat. Ai grijă, totuși, ce fel de confesiuni faci. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Bucură-te de tot ce ai la dispoziție. Azi e o zi cu totul specială și merită să profiți din plin de ea. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ: Șarmul tău este inegalabil. Cucerești prin simpla ta prezență și asta te face extrem de fericit. Numărul norocos al zilei: 13.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 14 februarie 2018. Se rezolvă probleme mai vechi

BALANȚĂ: Nu pune la îndoială aspectele profesionale care ți se impută. Ai grijă ce fel de concluzii tragi. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Ai timp berechet pentru cei din jur, dar pentru tine de ce nu îți lași măcar o jumătate de oră? Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Discută cu partenerul de viață dacă vrei să clarificați nelămuririle pe care le aveți. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: Se creează o atmosferă foarte frumoasă în jurul tău. Te simți răsfățat și asta e ok. Bucură-te de viață. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Degaji o energie pozitivă și asta e excepțional. Ești un om minunat și trebuie să îți dai seama de asta. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Trebuie să sărbătorești momentele frumoase alături de partenerul de viață. Azi e ziua iubirii voastre! Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top