Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 14 septembrie

Horoscop 14 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 14.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 14 septembrie 2014- Berbec
Cei dragi pot fi cei mai de incredere sustinatori ai tai, deci asculta-i cu respect, pentru ca ei iti vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau solutii pot proveni azi de la jumatatea ta de suflet, care priveste lucrurile din cu totul alt unghi decat tine si apoi isi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunostinta si iubire ceea ce are el de oferit, considerandu-te de-a dreptul binecuvantat ca ai asemenea om alaturi! Sufletul sau mare, bogat si bun, e cel mai de pret lucru pe care l-ai primit de la viata: ofera si tu!

Horoscop 14 septembrie 2014- Taur
La cine poti apela daca nu la un parinte care te sfatuieste de bine? Ai pe cineva mai in varsta in preajma ta care priveste lucrurile altfel decat tine. Desi ai fi tentat sa-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente cand e nevoie de experienta de viata pentru a intelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel batran a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca sa simta de la o posta ceea ce tu nu vezi. Asculta-i parerea si urmeaza-i sfatul cu sfintenie: intr-o zi ii vei multumi, desi azi spui ca iti taie aripile.

Horoscop 14 septembrie 2014- Gemeni
Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!

Horoscop 14 septembrie 2014- Rac
Nu te lasa influentat de cei mai tineri sau mai neexperimentati, care trateaza evenimentul care se apropie cu pasi repezi cu multa superficialitate. Chiar daca si tie iti place sa glumesti, chiar daca nu vrei sa agravezi anumite aspecte mai mult decat ar trebui, totusi nici sa ignori eventualele riscuri sau probleme nu e in avantajul tau. Totul ar parea mai simplu, la prima vedere, si cand te vei confrunta cu adevarata fata a lucrurilor, iti vei da seama cat de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucausa care nu se potriveste chiar in orice situatie. Fii mai atent, ca sa nu gresesti din cauza atitudinii prea usuratice, aproape infantile!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top