Connect with us

Revistateo.ro

Net

Data nuntii dezvaluie si data divortului

Data nuntii in numerologie dezvaluie o serie de aspecte despre felul in care va decurge casnicia. Fiecare cifra are anumite caracteristici, scoate la iveala anumite lucruri despre fiecare persoana.

Numerologia este un domeniu care armonizeaza vibratia cu fluxul creator al energiei universale. Felul in care aceste senzatii si trairi se impletesc isi pune amprenta asupra destinului fiecaruia. Daca data nasterii spune multe despre personalitatea fiecaruia, si data casatoriei este una extrem de relevanta.

Pentru a calcula cifra cuplului, trebuie sa aduni toate cifrele datei la care te-ai casatorit. Daca rezultatul este un numar, atunci trebuie sa aduni din noua pana obtii o singura cifra, de la 1 la 9.

Exemplu: Daca data nuntii este 15.05.2017, se calculeaza astfel: 1+5+5+2+1+7=21, iar 2+1 = 3. Deci cifra corespunzatoare zilei casatoriei, din punct de vedere numerologic va fi 3. Iata mai jos si interpretarile!

Ce spune data nuntii despre cat timp veti fi impreuna

1. Cifra casatoriei 1: Cu siguranta cei care au aceasta cifra s-au cunoscut ca intr-un roman de dragoste. 1 reprezinta maturitatea, iar relatiile guvernate de aceasta cifra sunt greu de destramat. Partenerii stiu sa isi depaseasca neintelegerile.

2. Cifra casatoriei 2: In numerologie, cifra 2 inseamna intimitate, romantism, pasiune. Multe persoane care au aceasta cifra a casatoriei aleg nuntile ceva mai restranse, sa le zicem private. Relatia poate fi greu incercata de cei din jur, in special de parinti. Nu sunt scutiti de divort, oricat de bine s-ar intelege.

3. Cifra casatoriei 3: Principala problema a cuplurilor guvernate de aceasta cifra este banul. Pot divorta chiar si la o luna dupa casatorie daca situatia financiara nu le permite sa convietuiasca.

4. Cifra casatoriei 4: Cifra 4 este guvernata de Saturn si este destinata sigurantei in casnicie. 4 reprezinta armonia in familie, caldura sufleteasca, abilitatea de a trece peste necazuri si de a face compromisuri pentru binele caminului. Cei care au aceasta cifra se vor bucura de multi copii.

5. Cifra casatoriei 5: Pentru cuplurile guvernate de cifra 5, comunicarea este mai importanta decat sexul sau banii. Lipsa comunicarii poate duce la despartire foarte repede, oricat de multi bani ar avea si oricat de bine s-ar intelege in pat.

Cifra casatoriei 6, ideala pentru cupluri

6. Cifra casatoriei 6: Aceasta e cea mai buna cifra pentru o relatie de durata. 6 este cifra dragostei in numerologie, guvernata de insasi zeita Iubirii si a Erosului, Venus. Cuplurile guvernate de aceasta cifra nu se despart niciodata.

7. Cifra casatoriei 7: Cuplurile guvernate de aceasta cifra, rezultata din data nuntii, nu sunt facute sa fie impreuna mult timp. Au loc frecvente transformari dramatice si, de obicei, fiecare dintre parteneri va dori sa o ia pe o alta cale de-a lungul relatiei.

CITESTE SI: Compatibilitate in functie de cifra destinului

8. Cifra casatorie 8: Cei care sunt guvernati de cifra 8 isi doresc sa fie impreuna, dar mereu se nimereste ceva care sa le perturbe zen-ul.

9. Cifra casatoriei 9: Sotii guvernati de aceasta cifra sunt secretosi. Le place sa se retraga in lumea lor. Tocmai desprinderea de realitate, izolarea, poate fi o cauza a despartirii cand unul dintre cei doi va dori sa iasa din colivie.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top