Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Top 4 zodii afectate de Eclipsa parțială de Soare din 15 februarie 2018

Eclipsa parțială de Soare care are loc pe 15 februarie la ora 23 și 5 minute, ora României (care nu va fi vizibilă de pe teritoriul țării noastre) are efecte nebănuite asupra anumitor nativi.

Cele 4 zodii afectate de eclipsa parțială de Soare din seara aceasta:

Balanță: Nativul Balanță traversează o perioadă destul de complicată din multe puncte de vedere. Trebuie să fie ceva mai atentă la felul în care se raportează la cei din jur, mai ales din punct de vedere emoțional.

Are parte de o serie de trăiri importante, de o serie de revelații și primește brusc responsabilități uriașe.

CITESTE AICI CUM TE AFECTEAZA ECLIPSA DE SOARE DIN SEARA ACEASTA

Pești: Acest semn zodiacal de apă va fi nevoit să depună eforturi de trei ori mai mari pentru a se reintegra în anumite cercuri. Eclipsa îi aduce în față câteva situații de natură emoțională pe care trebuie să le rezolve în liniște deplină.

Vărsător: Și Vărsătorii au parte de o suită de schimbări. Chiar dacă următoarea perioadă li se va părea una dificilă, se vor reașeza și vor intra pe făgașul normal. Tot răul va fi spre bine.

Capricorn: Nativul Capricorn va avea nevoie de mai multă afecțiune ca niciodată. Este pus în tot felul de situații-limită, în tot felul de momente-cheie.

Are multe de învățat mai ales la capitolul încredere. Trebuie să învețe să nu se mai bazeze chiar pe oricine.

Fecioarele, avertizate de astrologul Urania!

„În preajma zilei de 15 februarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Vărsător în acest sector al cerului lor astral, Fecioarele își vor formula nemulțumirile destul de dur.

În planul sănătății, sistemul nervos va fi cel pus la încercare, alături de sistemul vascular care va reacționa la toate aceste provocări. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, Luna va contribui la generarea unor relații parteneriale cordiale.

Un aspect general, al săptămânii viitoare privește diferența majoră de viziune și interes între nativi, rudele acestuia (în principal, părinții acestuia) și partenerii lor de viață. Posibile dezamăgiri”, este avertismentul Uraniei pentru Fecioare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top