Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător. Previziunile Minervei pentru nativii Săgetător pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Acești nativi pot conta pe finalizarea cu succes a tuturor proiectelor și sarcinilor pe care le au, cu anumite rezerve. Interesant este că energia stăpânuului lor planetar, Jupiter, va fi una excepțională.

Aceasta înseamnă că vor trebui să își asume singuri partea leului în tot ce fac și nu cred să fie ceva rău în asta, mai ales dacă ne gândim la cât sunt de deciși și de motivați pentru a-și pune în valoare capacitatea de muncă deosebită.

O serie de schimbări radicale sunt posibile în sfera profesională. Acestea îi vor implica indirect, deși, dacă își vor pune în practică inițiativele, ar putea transforma totul în jur. Măsura în care acest lucru va fi adecvat și profitabil pentru ei o vor spune circumstanțele.

Afectiv nu sunt probleme semnificative, deși sunt posibile situații interesante și chiar amuzante legate de familia sa. În ansamblu, dispun de ajutor astral care foarte probabil să le ofere o motivație serioasă și un impuls puternic pentru dezvoltarea viitoare. Sunt posibile și o serie de bonusuri care în momentul de față, sunt doar previzibile.

Nu trebuie să-și asume riscuri și în nici un caz nu trebuie să lucreze cu sume mari de bani. Dacă știu să își dozeze energia, stresul îi va ocoli, altfel succesul ar putea să se transforme cu ușurință într-o colaps.

Sunt idealişti în ce privește dragostea și relațiile. Pe de altă parte, influxurile venusiene îi încurajează să facă compromisuri fără a se certa dar există şi riscul ca, neintenționat, să ignore tocmai problemele cărora ar trebuie să le acorde atenție – 19, 20 și 21 februarie.

Aceste provocări pot apărea mai ales între parteneri – prieteni, colegi sau membri ai familiei. S-ar putea să nu îmbunătățească aşa cum şi-ar dori aceste relații, să fie mai profunde, dar, uneori, este mai bine să fie neştiutori, pentru liniştea lor! Interpoziţia îi va face mai capricioşi, mai certăreţi și mai ușor influenţabili. Mai bine să se implice în activități distractive cu cei dragi, deoarece sunt susţinute acest tip de activităţi.

Din 22februarie vor stabilitatea de care ei au atâta nevoie în relațiile lor. Întâlnirile cu cei dragi vor fi mai dese iar natura relaţiilor mai profundă. Pentru că sunt spirite libere se vor bucura de noi perspective, astfel că 24 și 25 februarie ar putea fi o asemenea zi de bucurie și entuziasm!

Profesional, este de reținut că cei care au propria afacere se pot concentra mai mult pe una sau două probleme în același timp, să nu încerce să stabilească o listă de priorități, ci să ia lucrurile în ordinea în care vin, mai ales pe 22, 23 și 24 februarie. Șă nu asculte pe nimeni din afară, deoarece vor avea suficientă forță și voință pentru a gestiona totul.

În orice caz, ar fi normal să se concentreze pe cea mai variată și dinamică activitate, pentru că atunci, rezultatul va fi cu siguranță în favoarea lor. Cei angajați sunt sfătuiți să nu ia în considerare noi acțiuni, ci să își facă treaba, iar dacă au inițiative, atunci ar trebui să le pună în mișcare – pe 19 și 20 februarie. În această privință, nu trebuie să le fie teamă că pierd ceva pentru că nu riscă nimic, mai ales că în cercul lor vor găsi cu siguranță oameni care să îi sprijine.

Financiar, acesta este momentul potrivit pentru a-şi reevalua modul în care îşi gestionează finanțele. Saturn îi va îndeamnă să fie conștiincioși, chibzuiţi și mai puţin cheltuitori. Munca le va fi plătită bine și vor putea să se bucure de petrecerea timpului liber prin călătorii după pofta inimii, spre sfârșitul anului.

Saturn nu se va mai întoarce în semnul lor decât peste 28 de ani, deci au timp să mai sară calul! Oportunităţi pentru a face planuri de călătorie vor apărea spre sfârșitul săptămânii, cel mai probabil vorbim de o evadare personală. Problemele financiare se vor fi rezolvat până atunci aşa că vor putea să-şi rezerve zboruri si cazarea!

Ca sănătate nu cred că se vor pune probleme, până unde pe 22 februarie dată la care ar fi înțelept, să ia o pauză și să respire. Nu le-ar strica nici puțină mișcare – sala de sport sau pur și simplu plimbări lungi. Terapiile alternative, curățarea organismului de toxine vor fi posibile, din a doua săptămână a lunii. Chiar și cristalele roșii își vor arăta pentru ei calitățile curative, nu trebuie decât să le folosească.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top