Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion. Previziunile Minervei pentru nativii Scorpion pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Aceşti nativi vor avea parte de schimbări interesante în săptămâna care urmează. Orice problemă rămasă nerezolvată de la începutul anului va fi repusă pe tapet acum. Au parcurs multe lucruri profunde și au învățat multe din experiențele de viață de până acum. Să nu fie surprinşi dacă cineva se va simţi atras de energia lor debordantă.

Vor avea oportunități pentru excursii sociale și întâlniri cu prietenii și cunoștințele mai noi. În timp ce astrele îi încurajează să sărbătorească, să fie atenţi să nu depăşească măsura. Să fie atenți cu consumul de băuturi alcoolice la acest sfârșit de săptămână. De asemenea, atenţie la comportamentul deviant.

Pot participa la o petrecere costumată, în orice caz, vestimentaţia este o mare oportunitate pentru ei să se simtă misterioși și răi, trăsături pe care semnul lor le întruchipează atât de bine. Este o modalitate foarte bună de a încheia o săptămână plină de energie, creativitate, încredere și reînnoire!

Capacitatea lor de compasiune și bunătate s-a întărit și trebuie să-și arate fața. Credința și încrederea în ei înșişi îi provocaă să atingă înălțimile de nebănuit ale acestei vieţi. De fapt, sunt martorii, în tot acest timp, a unui proces de reînnoire spirituală și psihică, în care ei trebuie să înveţe să aibă încredere.

Relațional, vor avea parte de o serie de situații pe care le-ar putea considera fundamentale, prin complexitatea lor. Trebuie să învețe că în realitate, nu trebuie să se grăbească să tragă concluzii. Oricum lucrurile vor lucra în favoarea lor, multe vor fi neașteptate, dar îi vor surprinde într-un mod plăcut pe 23 și 24 februarie. Totul este să nu se grăbească să împingă lucrurile spre limită până când nu vor conștientiza poziția celuilalt.

În această privință, este important să separe acțiunile deliberate de asumarea de riscuri. Ar fi logic să susținem riscurile pentru că lui astea îi plac, dar ar fi păcat să nu folosească ocazia atunci când există o confluență favorabilă a circumstanțelor – 19 și 20 februarie. Să nu fie exagerați și să nu uite că nu sunt singurii în situații complicate sau că opiniile celeilalte persoane nu ar trebui să aibă o anumită semnificație pentru ei.

Să se pună în situația acesteia și să-și amintească permanent că egoismul lor poate distruge totul – pe 24 februarie. Pe de altă parte, dragostea lor va avea conotații spirituale și ar putea să întâlnească posibili parteneri la cursurile de dezvoltare personală sau de spiritualitate. Cei căsătoriți, dacă își doresc un copil acum îl pot avea.
Profesional, începând cu 21 februarie vor fi în apele lor.

El le va permite să atingă cel mai intens potențial intelectual și spiritual -22, 23 și 24 februarie. Pot aștepta cu nerăbdare să culeagă roadele muncii lor. Ceea ce trebuie să se întâmple pentru ei se va întâmpla, totul ţine de actualizarea viselor. Datorită acestei creșteri a potențialului creativ, își pot folosi creativitatea pentru a face sau a planifica ce vor să facă! Există o idee sau un vis pe care l-au ţinut în sertar?

Au abandonat vreo activitate care să le permită să se exprime? Ţin un jurnal pentru a păstra viu dialogul interior? Acum este momentul să vedem cât de departe poate merge pentru a atinge aceste obiective. Vârf de lance: 23 februarie. Creativitatea lor este un semn de trezire.

Pot da dovadă de energie la locul de muncă, ceea ce îi va motiva pentru a finaliza mai multe proiecte și pentru a fi mai prezent în mijlocul colegilor săi. Şefii lor vor observa cât de valoroşi sunt pentru echipă și le pot da sarcini mai profitabile.

Financiar vor înflori săptămâna aceasta. Vor aplica ceea ce învață la diverse seminarii spirituale și în urma acestor acțiunii banii vor veni la ei ca atrași de un magnet. La fel de pe urma activităților de caritate.

Ca sănătate, săptămâna este provocatoare pentru ei, deoarece energiile vechi despre care aminteam mai sus nu le mai servesc vrând să fie înlocuite cu altceva. Nu-şi mai recunosc emoțiile și este normal să se simtă mai goi și descurajați.

Acest lucru va trece când emotiile se vor reintegra în următarele două zile ale săptămânii viitoare. Când se simt nebăgaţi în seamă vor fi încercaţi de comportamente distructive. Care sunt viciile pe care trebuie să le cunoști și să le eviți în următoarele câteva zile? Să nu uite că Universul nu dă niciodată mai mult decât putem duce.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top