Connect with us

Revistateo.ro

Cross

Horoscop de weekend 17- 18 februarie 2018. Bucurie pentru unii, tristețe pentru alții. Ce pățesc zodiile în următoarele zile

Horoscop de weekend 17- 18 februarie 2018. Unele zodii se vor bucura de un sfârșit de săptămână liniștit, în timp ce pentru alții, zilele de sâmbătă și duminică vin cu bătăi de cap.

Iată ce surprize au rezervat astrele în aceste două zile.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Banii îți dau bătăi de cap și ai impresia că nu reușești să faci față cheltuielilor. Nu ar strica să fii mai econom și să nu mai arunci cu banii pe tot felul de lucruri de care nu ai nevoie.

Duminică: Vești bune pentru cei singuri, care pot întâlni o persoană cu adevărat specială în a doua parte a zilei. Cheia succesului este să fie cât mai siguri pe ei.

Taur

Sâmbătă: Cei din jurul tău te apreciază azi pentru ceea ce ești și pentru ceea ce știi să faci. Te simți ca peștele în apă și se anunță a fi o zi foarte liniștită pentru tine.

Duminică: O veche cunoștință sau o rudă cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme te poate surprinde cu un telefon. Ești cuprins de o ușoară stare de nostalgie.

Gemeni

Sâmbătă: Meriți și tu o zi de relaxare după o perioadă îndelungată în care ai muncit. Bucură-te de această zi de pauză și nu face nimic solicitant.

Duminică: Culegi rezultatele efortului depus și ești foarte mulțumit de ceea ce ai realizat. Privești în urmă și te încearcă un sentiment de mândrie când vezi unde ai ajuns.

Rac

Sâmbătă: Ești încărcat azi cu o energie pozitivă și dai dovadă de toleranță și de iertare cu unele persoane care ți-au greșit la un moment dat.

Duminică: Te încearcă o stare de plictiseală mai ales spre jumătatea zilei. Poți profita de această zi liberă pentru a te dedica unui proiect pe care l-ai amânat pînă acum. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cross

To Top