Connect with us

Revistateo.ro

Star

Victor Slav, implicat într-un accident. Bianca Drăgușanu, despre starea iubitului ei

Realizatorul emisiunii Wowbiz a fost implicat într-un accident pe pârtia de schi, iar informația a fost făcută public de Bianca Drăgușanu.

Cei doi porumbei au petrecut weekendul la munte, acolo unde s-au distrat, însă la un moment dat, Victor a avut nevoie de îngrijiri medicale întrucât s-a accidentat la un picior.

„Aţi petrecut aseară, nu? A fost ultima ocazie înainte de post. Ştiţi cum am început eu ziua? Aşa: bună ziua, cârje aveţi? Am fost la munte în weekend şi Victor s-a rănit la un picior.

Ce a fost pe capul meu! Pe ninsoarea din dimineaţa asta, a luat Bianca la rând toate farmaciile. Aşa îţi dai seama dacă îl iubeşti pe omul de lângă tine. Te dai peste cap să îl faci bine.

Aşa îşi dă şi el seama că îl iubeşti. Îl doare, te ia de mână şi se bazează pe tine. (…) Postul Paştelui este un fel de detoxifiere pentru trup şi pentru suflet”, a declarat blondina în emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu a vorbit despre despărțire. Când îți dai seama că o relație e pe sfârșite

Bianca Drăgușanu: „Am aflat că Matei Stratan o înșală pe Mădălina Ghenea!”

Bianca a spus adevărul despre căsnicia ei

Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată. Vedeta a făcut declarații interesante în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

„Sunt necesare doar 4 minute pentru a te îndrăgosti. Apoi, când te gândești foarte mult la cineva, înseamnă că și persoana respectivă se gândește la tine.

Pe de altă parte, dorul de o persoană care nu mai vrea să audă de tine te poate îmbolnăvi psihic,” a explicat Bianca Drăgușanu.

„Femeile definesc iubirea într-un mod foarte simplu. Vrei să-l omori cu mâna ta, dar nu poți s-o faci pentru că, apoi, îți este dor de el!” a mai spus prezentatoarea tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top