Connect with us

Revistateo.ro

Online

Cum a slăbit Monica Pop 40 de kilograme

Doctorul Monica Pop se bucură de o reputație bună. Este unul din cei mai respectați medici din România și oferă întotdeauna sfaturi extrem de interesante celor interesați de anumite probleme medicale.

Medicul Pop a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme în ultima vreme, iar asta s-a întâmplat fără să ajungă la nutriționist. Doctorul a dezvăluit că a ținut un regim draconic, care a dat roade.

„Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa.

Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă”, declara Monica Pop, conform wowbiz.ro.

După cele 9 zile negre, medicul a început să introducă și hrană în alimentație.

„Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute.

CITESTE SI: Monica Pop a spus adevărul despre cancer. Greșelile pe care le fac românii fără să știe

Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate”, afirma medicul oftalmolog care, în acest fel, a reuşit să scape de aproape 40 de kilograme.

Monica Pop: Greșelile care ne îmbolnăvesc

Doctorul Monica Pop a vorbit în urmă cu ceva timp despre greșelile care ne îmbolnăvesc. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a vorbit la un post de televiziune despre principalele greșeli pe care facem.

Mai exact, doctorul a spus care sunt greșelile care duc inevitabil la cancer.

„Orice om are celule canceroase în sânge, însă se îmbolnăvesc doar cei care fac greșeli care duc la scăderea imunității”, a declarat doctorul la televizor.

„Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special. Factorii care duc la scăderea imunității sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn și alimentația, adică lipsa proteinelor.

Un medic infecționist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puțină brânză sau iaurt.

De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient. Eu îl fac de 8 ani și niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie și aveam imunitatea scăzută”, a mai spus Monica Pop, conform dcnews.ro.

„Când am aflat diagnosticul, primul lucru la care m-am gândit și a fost o mare prostie, era să nu fac nimic. E o tâmpenie foarte mare, dar omul trece prin tot felul de stări în fața unei asemenea vești. Era o mare greșeală dacă persistam în ideea de a nu face nimic.

Apoi, m-am decis să fac tratamentul, deși nu a fost ușor, și nu am lipsit nicio zi de la spital, lucru pe care îi sfătuiesc pe toți oamenii care au această boală. Să își găsească o ocupație, să nu se gândească la boală și să nu vorbească deloc de boală”, a explicat Monica Pop.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top