Connect with us

Revistateo.ro

Interpreta de muzică populară, care în urmă cu câțiva ani credea că va muri, este însărcinată.

Net

Geta State, interpreta de muzică populară care a fost diagnosticată cu cancer în 2009, este însărcinată

În urmă cu câțiva ani, interpreta de muzică populară a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Vestea a picat ca un trăznet, iar artista s-a pregătit pentru ce e mai rău.

Vorbim de interpreta de muzică populară Geta State.

„În momentul în care mi-a spus am simţit că mi s-au răcit mâinile şi picioarele. Am ajuns în faţa blocului şi când mi-am parcat maşina am început să plâng”, a declarat Geta State la Poveştiri Adevărate.

Deşi medicii i-au spus că boala este în fază incipientă şi se poate opera, artista s-a pregătit pentru ce e mai rău. Ea chiar și-a cumpărat sicriu, pentru că nu spera că mai are vreo șansă.

„Mi-am luat cavou la mine, la Grădiştea, în Giurgiu (…) Am zis să mă pun la adăpost, să nu-i las pe ai mei şi cu suferinţa sufletească, şi cu gaura financiară”, a spus artista la vremea respectivă.

Ea s-a operat și după câteva luni de tratament a învins boala. Mai mult, în urmă cu patru ani, viața i-a arătat cea mai frumoasă parte: aceea de a fi mamă.

Minune în viața artistei care și-a cumpărat sicriu crezând că va muri

Astăzi, vedeta a făcut un anunț extrem de fericit. Ea este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară.

„Intrasem să îmi fac cafea şi am văzut tesul de sarcină. Nu ştiam dacă să îl fac sau nu. I-am spus mamei mele că am făcut testul şi sunt însărcinată.

CITEȘTE ȘI: În urmă cu un an și-a pierdut ambii copii în accident, iar acum mama trăiește un adevărat miracol. Apropiații spun că este un semn divin

Am intrat în dormitor peste Irinel şi l-am trezit din somn. El mi-a pus mâna pe burtică şi s-a culcat la loc. (…) Am avut o boală grea, dar îngerul meu păzitor a fost mama.”, a spus Geta State în cadrul unei emisiuni TV.

Geta Stare este o interpretă de muzică populară în vârstă de 40 de ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top