Connect with us

Revistateo.ro

Star

Ce au decis medicii în legătură cu fiica Anastasiei Cecati

Un copil a rămas fără părinți. Fetița de numai trei săptămâni a Anastasiei Cecati a ajuns pe mâna autorităților moldovene. Au apărut primele declarații despre starea fetiței.

„Pe parcursul acestor două zile fetiţa a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc.

S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul şi instituţia noastră este unica instituţie care tratează aceşti copii”, a spus directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc, conform publika.md.

Micuța va ajunge, conform legii, la Centrul de Plasament și Rebailitare din Chișinău, având în vedere că părinții ei nu mai există.

Direcția pentru Drepturile Copilului din Chișinău va stabili ce soartă va avea fetița. Există două variante în acest moment: ori va rămâne cu rudele, ori va ajunge la Casa de Copii.

CITEȘTE ȘI: Anunțul meteorologilor. Când scăpăm de iarnă

Noi dezvăluiri despre drama prin care a trecut Anastasia Cecati înainte să fie ucisă

Simțea dureri puternice în zona intimă și a mers la ginecolog. Când a văzut ce are, medicul și-a pus mâinile în cap!

Ion Oncescu a dezvăluit boala de care suferă. Ce nu l-a lăsat să doarmă noaptea pe concurentul de la Exatlon

„S-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat şi ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naştere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naştere.

Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naştere”, a declarat Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului, Centru, Lidia Ştefăneţ.

Ramona Gabor deplânge moartea prietenei sale

„Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, a sris Ramona Gabor după ce a aflat vestea tristă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top