Connect with us

Revistateo.ro

Life

Cum sa Te Protejezi Impotriva Ciupercilor de Piele

Oameni de toate varstele pot fi afectati de infectii cu ciuperci, este aproape imposibil de evitat dat fiind faptul ca ciupercile sunt in ziua de azi peste tot.

Pe de alta parte, exista si ciuperci bune care traiesc pe piele, insa cand se inmultesc, cand prolifereaza, cauzeaza afectiuni ale pielii cum ar fi micoza piciorului sau „piciorul de atlet”, impetigo, mancarime si alte infectii cu ciuperci.

Nu sunt periculoase neaparat, dar sunt extrem de enervante din cauza disconfortului si oamenii se pot simti jenati din cauza lor. O cauza principala a acestor infectii cu fungii este reprezentata de obiceiul oamenilor de a-si imprumuta obiecte si lucruri de igiena personala.

Intrucat fungiile sunt aproape peste tot, cei mai predispusi la infectiile cu ciuperci sunt persoanele – si mai ales copiii – care nu au control asupra vezicii urinare, oamenii cu un sistem imunitar slabit, cei care transpira mult si des, cei care lucreaza aproape de oameni cum ar fi studentii, asistentii si asistentele medicale, doctorii, precum si cei care iau medicamente calmante sau antibiotice pentru o perioada lunga de timp.

Citeste mai departe

Articol pe aceeasi tema: Remediul NATURAL SI IEFTIN care face negii sa se DESPRINDA DE PE PIELE pur si simplu! Fara interventie chirurgicala!

Multa lume se confrunta cu negi si apeleaza la o multime de metode pentru a scapa de ei, insa anumite metode pot fi chiar periculoase pentru sanatate.

Cremele, solutiile de la farmacie si alte tratamente pot avea efecte adverse grave daca nu stii cum sa le aplici corect. Pe langa senzatiile de arsura si de durere, negii pot cadea intr-o perioada indelungata de timp, iar acest lucru nu este deloc placut cand vrei sa scapi imediat de ei.

Negul(veruca) este o excrescenta inofensiva pe piele. Cel mai des se intalnesc pe maini si labele picioarelor, dar pot aparea pe orice zona a corpului. Verucile seamana putin cu conopida. Aproximativ 50% dintre ei dispar in doi ani, fara sa necesite tratament. Cu toate acestea, sunt extrem de contagiosi si, pentru a preveni raspandirea lor, ar trebui sa ii tratati imediat si sa evitati contactul direct al pielii cu o alta veruca.

Desi sunt inofensivi la prima vedere, atunci cand sunt atinsi cu o suprafata mai dura, se pot inrosi si chiar sa sangereze, iar acest lucru trebuie sa fie un semnal de alarma care sa te trimita imediat la medicul dermatolog.

Din fericire, exista si solutii naturale cu ajutorul carora poti scapa fara pericol de negi. Unul dintre tratamente, poate si cel mai ieftin, este otetul de mere.

Pe langa faptul ca are proprietati antibacterine si antifungice, mai este si un antiviral excelent, asa ca trebuie sa ai in permanenta in casa remediul natural care te scapa de negi.

Remediul natural care te scapa de negi, peste noapte

Tot ce ai de facut ca sa scapi de negi este sa iei o discheta demachianta de bumbac si sa pui otet de mere pe ea. Pune-o apoi pe zona afectata si pune un plasture ori un bandaj peste ea si tine-o acolo cat de mult timp poti.

Pentru a-si face cel mai bine efectul, poti aplica acest remediu inainte de a merge la culcare.

In cel mai scurt timp, negul va cadea, fara durere si fara senzatia de arsura.

In cazul in care nu a cazut de la prima utilizare, repeta de cateva ori tratamentul, iar efectul este unul garantat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top