Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – LEU

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – LEU. Aceşti nativi vor avea o săptămână interesantă! Energia lor se va concentra foarte mult pe viața personală. Acum trebuie să se concentreze și pe vindecarea trecutului.

Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că Prezentul reflectă alegerile din trecut.

Deoarece accentul va fi pus pe problemele personale în această săptămână, să nu se aștepte să vadă prea multă activitate în sectorul profesional.

Vor fi într-o rutină totală la locul de muncă și, deși acest loc de muncă poate să nu fie la fel de satisfăcător cum doresc, este important să îşi vadă poziția mai stabilă mai degrabă, decât interesantă.

Va veni timpul şi pentru o schimbare în carieră, dar până atunci mai e, deoacamdată să-şi facă treaba, este important ca finanțele lor să rămână stabile luna aceasta.

Se vor simţi capabili să reia lucrurile de acolo de unde le-au lăsat fie că e muncă, fie viață personală pe 26, 27 şi 28 februarie.

Vor lucra din greu și vor juca din greu! Saturn în domiciliu îi va determina să aibă mai multă grijă de sănătatea lor.

Pot evita capcana mersului la fitness şi să încerce să nu renunţe la alimentaţia haotică, doar că de data aceasta Saturn nu îi va mai lăsa să sară calul!

În următorii ani vor fi foarte concentraţi asupra unui stil de viață sănătos. Vor avea tot ce le trebuie la-ndemână ca să facă acest lucru.

Vor fi o adevărată oază de creativitae, de vitalitate și de pasiune. Sunt făcuţi să strălucească, iar Venus în această casă îi va face frumoşi și interesanţi pentru audiență!

Vor fi concentraţi asupra aparențelor, ceea ce nu le este prea rău, mai ales dacă îşi folosesc atributele fizice pentru a se exprima, pentru a fi creativi, spontani și naturali.

Trebuie să îşi păstreze ego-ul sub control, deoarece au tendința de a fi egoişti pe 1 – 2 martie. Această poziţie îi poate face mai importanţi, chiar dacă nu sunt conștienţi de aceasta.

Dacă sunt într-o relație, să se asigure că partenerul nu se simte copleșit de așteptările lor. În timp ce sunt loiali slăbiciunii pentru cei dragi, se pot îndrăgosti și atunci nu mai sunt uşor accesibili celor care încearcă să profite de pe urma lor 27 şi 28 februarie.

Dacă sunt singuri, vor face o mulțime de cunoştinţe și vor avea şanse serioase să se îndrăgostească. Generozitatea și gesturile lor vor mișca totul în jur. Ca întotdeauna, viața lor sexuală va spori, așa că să se pregătească pentru o lună dinamică!

S-ar putea să se pregătească să se mute din nou sau să investească într-o casă sau apartament care va fi noua lor locuință pe termen lung. Dacă se gândesc la copii, este o săptămână bună pentru a încerca!

Profesional, este o perioadă extrem de norocoasă pentru ei, pentru că Jupiter influențează dorințele lor de a dezvolta unitatea la locul de muncă și de a se reîntoarce la legătura cu rădăcinile.

Acest lucru le inspiră un sentiment profund al identității și dorință de a avansa într-un fel. Jupiter le aduce această şansă. De asemenea, îi încurajează să se adâncească mai mult în rădăcinile lor ancestrale pentru a căuta ceva ce numai ei ştiu că doresc.

Se pare că acest îi inspiră să se gândească la o ţară sau un loc nou unde să se refugieze câteva zile! Vor simți intens nevoia de aventură și de exprimare acum.

Se pot simți neliniștiţi și să dorească să socializeze, nevoia de o ieşire romantică, stimulativă.

Este un moment minunat pentru a explora ceva de care sunt pasionaţi sau care este nou și interesant.

Trebuie doar să fie realişti în ceea ce privește cheltuielile și economiile, dar, în acelaşi timp, să nu le fie frică să îşi asume riscuri. Fluxul de numerar va fi stabil pe tot parcursul lunii, cu unele cheltuieli pe ici, pe acolo.

Ar trebui, să simtă că banii trebuie folosiți pentru distracții și plăceri în loc de lucruri practice, luna aceasta. Universul îi încurajează să petreacă și să fie fericiți.

Cu toate acestea, să fie prudenţi, mai ales până la data de 23. După aceea, pot face tot ce vor!

Se vor bucura de o sănătate constantă pe parcursul lunii, fără să apară nici o boală sau probleme majore.

Vor trebui să se concentreze asupra unei diete mai echilibrate, a exercițiilor fizice și asupra unei mai bune îngrijirii, în general. Nivelul lor de activitate va crește stresul, deci un somn de 7-9 ore va fi numai bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top