Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – RAC

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – RAC. Săptămâna aceasta nativii Rac vor putea găsi frumusețea și creativitatea sarcinilor simple, aproape banale aș spune.

Vor fi foarte mulțumiți făcând treburile casei, ocupându-se de curățenie și de organizare. Venus maximizează plăcerea și reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de ușor. Perioada este bună pentru a-și reproiecta interiorul casei!

Venus îi încurajează, de asemenea, să țină pasul cu nevoile personale, cum ar fi igiena, îngrijirea pielii și toate lucrurile legate de frumusețe.

Vor agrea o alimentație eco, vor alimente mai curate, deoarece Venus le transmite că frumusețea începe din interior. Măcar o zi din săptămână să se răsfețe, cu o baie cu spumă, o mască facială sau să-și maseze pielea cu uleiuri esențiale și loțiuni.

Se vor simți, cu siguranță, mai liniștiți în timpul situațiilor stresante de la locul de muncă, dorind să fie mai degrabă un mediator decât un instigator. Oamenii vor realiza compasiunea lor și vor veni la ei când vor avea nevoie de sprijin.

Se pot aștepta ca norocul și intelectul lor să îi conducă prin eforturi creative pe 26 şi 27 februarie, care pot însemna mai mult decât o expresie artistică.

S-ar putea să afle că învață lecții minunate pentru a se adânci mai profund în natura expresiei lor pe 28 februarie şi 1 martie.

Există posibilitate acum ca pasiunea artistică să devină mai mult decât un hobby. Li se vor oferi oportunități să-și dezvolte pasiunea pentru investiții riscante.

Dacă fac asta, prin comutarea atenției de la ceea ce fac la o nouă cale, nu fac decât să abandoneze cariera, iar acest lucru poate fi un semn ca să se angajeze pe drumul creației artistice ca pe o cale profesională.

Ar putea manifesta ca o dorința de a crea frumosul și în viața de familie și în casă, în general, toată săptămâna.

Indiferent dacă asta implică decorarea spațiului, crearea de relații mai puternice cu partenerii, cu părinții și copiii lor sau, pur și simplu, prin vizualizarea vieții lor domestice într-o lumină mai pozitivă, ceea ce va crea cu siguranță frumusețea oriunde s-ar duce pe 27 şi 28 februarie.

Sunt înclinați, în mod natural, să aibă grijă de ceilalți ca orice Rac, deci sunt extrem de iubitori și de compătimitori.

Pot trăi acut sentimentul necesității reconectării la rădăcinile lor, de asemenea, ar putea fi înclinați să își revizuiască trecutul într-un fel pe 1 şi 2 martie. Ce lecții au de învățat?

Există ceva la care pot renunța sau aleg să vadă lucrurile dintr-o nouă perspectivă? Se simt frumoși și pe dinăuntru și pe dinafară!

Pot atrage noi oameni în viața lor și pot fi romantici datorită energiei lor radicale. Este important pentru ei să fie creativi în orice sens ar dori.

Racii iubesc apa, așa că ar trebui să înoate și să fie înconjurați de elementul lor natural, deci un abonament cu familia la bazin nu ar strica. Acest lucru le poate aduce bucurie și amplifica creativitatea, nu trebuie decât să își permită să fie liberi.

Ar putea să fie într-o relație pe care au luat-o mult timp în glumă, iată însă că această schimbare îi va face să dorească să se stabilizeze pe 25 şi 26 februarie.

Interesul lor se va concentrează mai puțin pe distracție și mai mult pe stabilitate. Poate unora acest lucru li se pare plictisitor, dar dragostea îi va încuraja să se gândească la ceea ce este viabil și sănătos toată săptămâna.

Personalitatea lui axată pe disciplinare îi va influența să ia lucrurile pe îndele în potențialele relații.

Nu este nevoie să se grăbească, sunt extrem de precauți și raționali. De asemenea, se pot confrunta cu responsabilități mai mari în relațiile lor cu ceilalți.

Acest lucru se poate aplica atât parteneriatelor personale, cât și celor profesionale.
Ar putea fi extrem de dificil să vorbească cu cei cu care au probleme, posibil ca emoțiile să îi ajute doar pe cei mai buni dintre ei pe 28 februarie, 1 şi 2 martie.

Să-și onoreze sentimentele pentru că sunt reale, mai ales că sunt extrem de sensibili. Când sunt gata să se apropie de cei dragi, colegi sau prieteni, într-un mod deschis, pot avea încredere că vor ști exact ce să spună și cum să spună, fără a face pe cineva să se simtă prost sau să le interpreteze greșit gestul.

Marte, o planetă de acțiune, poate să le influențeze într-un mod pozitiv la locul de muncă, dacă se află într-un mediu competitiv sau dacă vor să lucreze și la alte proiecte.

Sănătatea lor va fi excelentă şi le-aş sugera să o ia mai uşor şi pe îndelete. Planetele care se află în aceste case necesită foarte multă energie. Să bea ceaiuri din plante, dimineața și seara, deoarece acest lucru le va stabiliza sistemul imunitar și îi va ajuta să doarmă mai bine în timpul nopții.

De vreme ce vor fi foarte ocupați, vor avea nevoie de mai mult timp, în aceste zile, pentru a se îngriji de sine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top