Connect with us

Revistateo.ro

Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – GEMENI. Și aceşti nativi sunt deschişi şi atrași natural către ceilalți. Pentru că întotdeauna caută acea conexiune cu sufletul geamăn, Venus înseamnă pentru ei noroc cu carul.

S-ar putea să reia contactul cu vechii prieteni, să îşi facă alţii noi și să îşi dezvolte toate relațiile sociale. Chiar dacă este minunat să fie independenți, această poziţie a lui Venus îi va face să simtă şi aprecierile celor din jurul lor.

Este un moment propice pentru a găsi o persoană specială, dacă sunt Gemeni singur. Dacă sunt într-o relație, pot crește și se pot lipi cu cineva special înt-un mod extrem de intim. Este o lună minunată pentru întâlniri, în general!

Familia, partenerii și prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi! În general, tema dăruirii este predominantă în această lună.

Aceasta le hrănește sufletul, deoarece sunt întotdeauna plini de compasiune, înțelepți şi generoși!

Drumul lor în această săptămână vizează creaţia de esență feminină. Orice vor atinge va fi original, aparent mai frumos doar prin simpla prezenţă, nu trebuie decât să fie tot atât de pasionaţi în ceea ce fac ca și în relațiile lor, nu trebuie decât să fie ei şi să exprime la maxim! Oricare ar fi punctul lor de pornire creativ, să se asigure că au timp în fiecare zi pentru a-şi exersa pasiunile.

Este posibil să aibă dificultăți cu comunicarea în relație pe 26 și 27 februarie. Știu amândoi partenerii că există sentimente, că atracţia funcţionează şi ea, dar ceva transpare din conversația lor.

S-ar putea să simtă că ceva lipsește aşa că să nu pună prea multă presiune. Să nu îşi facă griji, acest lucru va trece în câteva zile și vor redeveni ei, cei care sunt. Pe 2 martie este luna plină.

S-ar putea să fie ceva mai emotivi și se implică în interacțiunile cu ceilalți. Chiar dacă se străduiesc să comunice, luna plină aduce la suprafață sentimente ascunse. Dacă există lucruri pe care nu le-au spus celor dragi, prietenilor sau colegilor, se pot aștepta să aibă conversații şi mai bune şi mai rele.

S-ar putea să îi irite discuțiile mai serioase, dar luna plină încearcă să îi ajute să se elibereze de energiile vechi pentru a face loc unor noi oportunități!

Este locul ideal pentru identificarea problemelor pe care le au cei dragi şi pe care le pot avea cu o altă persoană. Este o săptămână bună pentru a-şi organiza viaţa și cercul de prieteni. Să folosească această ocazie pentru a-şi curăța casa și spațiul de lucru!

La nivel profesional se simte nevoia de deschidere și de înțelegere, iar acest lucru îi va ajuta să comunice în parteneriatele lor pe 26 și 27 februarie. De asemenea, le va oferi o mai bună gestionare a conversațiilor cu colegii.

Oamenii le pot cere să medieze dispute sau chiar să vorbească public, pentru că au văzut cât sunt de eficienți când îşi susţin punctul de vedere.

Vor fi solicitaţi pentru sfaturi și claritate, deoarece au abilitatea de a explica ambele perspective ale celor implicaţi pe 28 februarie, 1 și 2 martie.

Vor excela în proiecte independente la locul de muncă și se vor simți ca un adevărat lider. Munca și dedicarea lor vor fi răsplătite!

Se vor simți în pielea lor și, în timp ce asta ar putea deranja pe cineva din jurul tău, rezultatele vor fi admirabile. Îşi vor masa energia în a face lucrurile bine, indiferent dacă sunt sau nu alții de acord.

Chiar dacă acest lucru nu este pe placul Gemenilor, este un test bun pentru rezistența lor și încurajează la cât mai multă acțiune posibilă.

Sectorul lor financiar va beneficia foarte mult de influxurile planetare și ar trebui să se aleagă cu numerar până pe la sfârșitul săptămânii! Este posibil ca cei dragi să aibă nevoie de asistență financiară și se pot întoarce la ei pentru ajutor.

Dacă sunt în stare să ajute, fără a se compromite, va fi o recompensă atât pentru ei, cât și pentru cealaltă persoană.

Este momentul potrivit pentru a investi în acţiuni de caritate! Jupiter în calitate de planetă a norocului, se va asigura că finanțele lor sunt stabile în această săptămână.

Dacă sunt pasionaţi de o anumită cauză sau, pur și simplu, doresc să se ofere voluntari și să ajute comunitatea, se vor bucura de mult mai multe în această lună.

Să-şi facă timp pentru propria îngrijire. Este, de asemenea, un moment bun pentru a adopta o nouă etapă în programul lor de antrenament sau să fie mai sănătoși și mai conștienți de necesitatea mişcării în viaţa lor.

Să iasă la cină în oraş, cel puțin de două ori pe săptămână. În cazul în care mâncatul nu este cu adevărat obiectivul lor, atunci să meargă la un restaurant cu alimente proaspete de calitate.

Corpul lor are nevoie de hrana pentru a-şi continua munca! Nu este egoist să se concentreze pe sine, deoarece merită tot ce e mai bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top