Connect with us

Revistateo.ro

Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – TAUR. Sunt destul de concentrați pe realizarea obiectivelor pe care le au și acest lucru va continua crescendo pentru ei până săptămâna viitoare.

Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale! Pe 25 februarie, luna va fi în emisfera sudică și va străbate acest interval până pe 2 martie.

Aceste poziții se vor manifesta cu impact asupra carierei și vor aduce multe realizări. Vor fi mai preocupați de obiectivele profesionale și de viața socială, deoarece această emisferă se referă la munca pentru ceilalți, la social, la speranțele și visele lor, la ceea ce doresc să facă. În viața personală se vor bucura de dragoste.

În timp ce se vor bucura de roadele muncii lor, în sens financiar, este important să acorde atenție şi sănătății, deoarece este posibil să se confrunte cu mici probleme pe parcursul săptămânii. În general, Taurii, parcurg o perioadă excelentă, datorită aspectelor planetare armonioase.

Relațional, vorbim despre relațiile directe, de tip față în față, că vorbim despre căsătorie, despre afaceri sau doar despre simpla prietenie, și chiar despre dușmanii știuți.

Poziția îi va face să se simtă mai dominatori și chiar să îi controleze pe alții, dar nu neapărat într-un mod negativ pe 26 și 27 februarie.

Marte îi încurajează să se ocupe de luarea deciziilor atunci când se impune, ca lider și abia mai apoi, ca agresor. Dacă se simt obosiți, să facă un pas înapoi, înainte de a se crea un moment de competiție nedorit sau de ostilitate între ei și partenerii lor pe 28 februarie și pe 1 martie.

Acolo unde vorbim despre cupluri, vor avea mai mult control asupra familiei și asupra celor dragi, dar nu este este momentul să rezolve dispute sau dezacorduri, deoarece vor găsi o modalitate de a câștiga indiferent despre ce este vorbă! Să nu uite, că pot face bine, pot lua măsuri în cazuri în care nimeni nu o poate face.

Această poziție, îi învață, de asemenea, cum să facă mici compromisuri pentru ca lucrurile să meargă bine. Senzualul Taur îşi va deschide inima față de aspectele frumoase ale iubirii. În timp ce libidoul lor va fi puternic, să fie atenţi nu cumva să sară calul, deoarece sănătatea rămâne cea mai importantă în această lună.

Dacă se gândesc la căsătorie sau la angajamente mai profunde față de cei dragi, se vor asigura că partenerul lor este ceea ce le trebuie.

Vor face mari progrese în această săptămână în dezvoltarea profesională. Vor fi o putere, pe parcursul acesteia, la locul de muncă, deoarece acesta va fi primul lor obiectiv.

Indiferent dacă acest lucru se manifestă ca o nouă poziție, un nou proiect sau pur și simplu o creștere a activității lor, se vor bucura de succes în activitățile lor profesionale.

Superiorii le vor recunoaște realizările în această lună, asigurându-se că vor rămâne o parte vitală a echipei lor. Au ocazia de a întâlni oameni noi şi vor profita de orice ocazie.

S-ar putea să nu prea aibă răbdare la locul de muncă, încurajându-i pe ceilalții să-și uite slăbiciunile și să încheie proiectele în termenele stabilite.

Vor câștiga de pe urma conversațiilor inteligente care îi vor pune pe radar figuri importante în viața lor profesională.

S-ar putea să simtă nevoia bruscă de cunoaștere și vor căuta răspunsuri la cele mai ciudate întrebări.

Se vor folosi de inteligența lor ă se asigure că urmează calea rațională pentru a vă face treaba în modul cel mai eficient. Un dezavantaj al acestei perioade este că ar putea să simtă că știu totul, dar oamenii din jurul lor văd asta ca pe o aroganță.

Din moment ce sunt ok cu banii, să nu ezite să iasă în oraș! Punerea în funcţiune a planurilor proprii va fi ideală.

Posibil să le intre în conturi noi sume de bani, indiferent dacă este vorba despre moștenire, despre fuziuni de capital sau de un bonus în venituri proprii. Poziția le va fi benefică și aducătoare de noroc și succes tot anul viitor!

Să acorde atenție sănătății lor deoarece începând cu săptămâna care urmează s-ar putea simți un pic mai slăbiţi. Trebuie să fie atenţi la problemele de sănătate până în data de 28 ale acestei luni – o răceală sau chiar gripă, sunt cele mai frecvente, deci să-şi ia măsuri preventive pentru a-şi susţine sistemul imunitar.

Vitamina C și Zincul sunt deosebit de importante acum. Înainte de culcare să bea un ceai de plante liniștitor, deoarece acest lucru îi va ajuta să doarmă. Somnul este extrem de important pentru ei!

În timp ce sunt activi în mod constant, este vital să se şi odihnească pentru reechilibrare interioară. Dacă au probleme cu somnul, vor răspunde bine la melatonină, iar acest lucru îi poate ajuta să doarmă toată noaptea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top