Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 16 septembrie

Horoscop 16 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 16.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 16 septembrie 2014- Berbec
Felul in care te privesti pe tine insuti depinde de comportamentul celor din jur fata de tine. Daca lumea te inconjoara cu bucurie, si tu te simti mai bine in pielea ta, pentru ca vezi in ochii lor o oglinda care te prezinta pe tine. Daca insa observi cea mai mica urma de negativism, de suspiciune sau de critica la adresa ta, incepi sa-ti pui tot felul de intrebari si sa te supui unui proces sever de constiinta cu privire la valoarea ta. Nu meriti asemenea tratament, pentru ca nu ai cum sa fii placut in ochii tuturor, oricat te-ai stradui, deci iubeste-te asa cum esti, fara sa asculti parerile altora.

Horoscop 16 septembrie 2014- Taur
Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici. Oricare ar fi lupta la care esti nevoit sa participi, succesul nu poate fi decat al tau, deci fa un pas in fata cu incredere, pentru ca nimeni nu te poate intrece astazi. Ca e o competitie intelectuala, ca e un concurs pentru a obtine un premiu sau doar o infruntare cu o persoana la fel de bine pregatita ca si tine, sansele de reusita sunt de partea ta deoarece ai incredere absoluta in puterea si valoarea ta. Bravo tie!

Horoscop 16 septembrie 2014- Gemeni
E nevoie de o discutie sincera fata in fata cu persoana iubita, pentru a va aduce unul altuia unele explicatii menite sa restabileasca adevarul in relatia voastra. Unui din voi se simte cu musca pe caciula cu ceva, de aceea s-ar cere musai o destainuire de suflet care sa alunge suspiciunea sau gelozia. Lucrurile ar putea reveni usor la normal daca v-ati recunoaste fiecare greselile cu maxima responsabilitate, deci nu fugiti, nici unul, nici altul, de marturisiri. Efectele lor ar fi excelente, de parca vi s-ar lua o piatra de pe inima. Ai gresit? Recunoaste? Celalalt a gresit? Iarta-l!

Horoscop 16 septembrie 2014- Rac
Atmosfera din casa e cam tensionata, pentru ca s-au ivit unele aspecte neprevazute care strica armonia de familie. Apar certuri intre soti, intre parinti si copii, aproape ca nici nu stai prea mult intre peretii casei, pentru ca planeaza o energie care nu face nimanui placere. Cineva trebuie sa calmeze spiritele, iar aceasta va fi figura feminina centrala a casei, care ii va aduna pe toti in jurul ei si ii va obliga sa faca pace. Si tu poti fi liantul intregii familiei, pentru ca prin tonul tau amabil si impaciuitor, poti dezamorsa chiar si cele mai aprinse conflicte.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top