Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cornelia Catanga, la un pas de moarte. Cum a fost salvată pe ultima sută de metri

Îndrăgita artistă de muzică de petrecere Cornelia Catanga a trecut prin clipe groaznice zilele trecute.

Cântăreața a fost la un pas de moarte și, conform propriilor declarații, a avut ”norocul” ca fiul ei să fie aproape și să o salveze la timp.

„Zilele trecute mi-a fost foarte rău, am avut tensiunea 21, noroc că fiul meu era acasă, el a chemat Salvarea. Leşinasem, am fost la un pas de moarte, mi-au spus şi medicii, m-am trezit la un spital din Baloteşti.

CITEȘTE ȘI: Înfiorător! Ce au descoperit legiștii la autopsia Ralucăi, fata ucisă de libianul Ahmed Othman

Părinții lui Horia Brenciu au murit, iar cântărețul și-a deschis acum sufletul și a făcut mărturisiri sfâșietoare: “Din păcate…

Silvia își filma copilul când se juca liniștit. Când s-a uitat pe filmare și a văzut ce era lângă băiețel, a ÎNCREMENIT!

Acum mi-au pus un holter, un aparat care măsoară în mod continuu ritmul inimii, timp de 24 de ore, ca să mi se dea un tratament adecvat”, a declarat vedeta pentru Click.

„În urmă cu 22 de ani am avut mari probleme cu bila, am suferit o operaţie complicată, iar peste câteva săptămâni trebuie să fac o nouă intervenţie chirurgicală, căci mă simt foarte rău”, a mai spus vedeta pentru aceeași publicație.

Cornelia Catanga este cunoscută în muzica lăutărească drept „regina lăutarilor”. Este una din cele mai populare soliste ale acestui gen de muzică.

Și-a început cariera încă de la vârsta de 11 ani, când a dat marea probă în fața Doinei Badea și a lui Aurelian Andreescu.

„La primul concert au vrut sa ma imbrace in costum popular, dar eu nu aveam. Mi-au facut unul atunci pe loc, iar Doina Badea si-a taiat fularul in doua si mi-au facut fusta din el. Eram tare mandra ca si-a rupt asa o artista fularul pentru mine”, a declarat în urmă cu ceva timp pentru Jurnalul Național.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top