Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care îți vor răul în luna martie

4 zodii sunt puse pe rele în luna martie. Nu se vor da la o parte de la nimic și vor acționa fără milă. Ești gata să afli de cine trebuie să te ferești?

Zodiile care îți vor răul în luna martie

PEȘTI: Nativul Pești a acumulat multe frustrări în ultima vreme și s-a simțit nedreptățit în multe situații, motiv pentru care va acționa cu mai multă imprudență, făcând din nou greșeli după greșeli.

Va avea parte de tot felul de situații tensionate din care nu va putea ieși altfel decât prin scandal.

BERBEC: Nativul Berbec devine extrem de vulcanic și nu își va mai cântări deloc cuvintele. Nu va menaja pe nimeni, iar dacă va fi călcat pe coadă se va răzbuna în stilul său caracteristic.

Acest semn zodiacal nu este foarte pacifist, așa că ar fi bine să nu îl provocați în această lună de foc pentru el.

CITEȘTE ȘI: 03. 03. 2018 – Ce se întâmplă la această dată din punct de vedere numerologic

LEU: Leul continuă să fie la fel de narcisist cum îl știți, iar în martie se va apăra cu toate armele fără să se gândească la faptul că poate face victime colaterale.

Va fi mai concentrat spre îndeplinirea propriilor sale dorințe și nu va face nicio excepție, adică va lovi în toată lumea pentru a-și atinge scopul.

SCORPION: Nativul Scorpion va acționa cu tact, în mod misterios, așa cum obișnuiește să o facă. Acest nativ te poate juca pe degete fără să îți dai seama, căci aceasta e marea sa calitate.

Scorpionul se va axa foarte tare pe carieră și pentru a obține ce își dorește este capabil de multe, de mult prea multe.

Așadar, ai grijă cum te adresezi acestor patru nativi, ce vrei să îi întrebi, cum îi abordezi pentru că vor fi extrem de sensibili în această lună și pot face rău fără ca măcar să își dea seama!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top