Connect with us

Revistateo.ro

Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Gemeni

Gemeni

Încep săptămâna 4 – 10 martie în forță, cu trei trigoane minore, unul cu focar conjuncția Lilith – Pluto în Casa a 8-a, cel de-al doilea cu focar conjuncția Venus-Mercur -Neptun în tranzit, în sfârșit, cel de-al treilea cu focar Uranus în Casa prietenilor, a speranțelor și a mediului social în care trăiesc. Aceste poziții induc magnetism si un psihic foarte puternic. Acum, Gemenii sunt misterioși și secretoși, mai ales în ce privește afacerile. Tot acum își descoperă talentul de lider, deoarece oamenii vor răspunde cerințelor și îi vor urma instinctiv. Dar poziția mai arată și că adesea obiectivele și energiile lor sunt îndreptate spre aspectele spirituale. Cu toate acestea, datorită lui Neptun, direcția în care merg poate fi o nebuloasă, de aceea unii Gemeni vor avea tendința să își stabilească obiective nerealiste sau incerte. Trebuie să rămână mereu deschiși la minte, să evite orice tentație de a se angaja în probleme care țin de subterfugiu în acțiunile lor.
Au energia necesară pentru a lua decizii practice în ceea ce privește cariera lor și că pot prelua acum soarta unei firme. Nativii care nu au un loc de muncă stabil vor face multe schimbari de direcție ca, în final, să își găsească ceva în care să își folosească imaginația. Chiar dacă sunt persoane publice, se simt izolați spiritual, deoarece Neptun este puternic afectat de pătratul cu Marte tranzit; vorbesc de nativii care au Soarele între 19, 20 și 21 de grade, este posibil sa aibă parte de un scandal public fie din cauza lipsei de fiabilitate, fie a unei dependențe de un anumit fel – medicamente, sex, alcool s.a. Configurația mai spune că trebuie să evite implicarea în intrigi de culise, mai ales dacă nu știu toți factorii implicați.
La mijlocul săptămânii, pe 7 și 8 martie apare un aspect ce îi vor marca profund. Este vorba despre conjuncția separantă dintre Venus și Chiron care le va aduce o anumită nuanță spirituală din punct de vedere afectiv Gemenilor, în sensul că vor fi impresionabili, ba chiar vor avea capacitatea să aprofundeze și să dea amplitudine stărilor emoționale. Neptun de care se apropie Soarele le sporește imaginația vie și inconștientul fertil vor fi de un ajutor neprețuit pentru Gemenii cu talent artistic, in special muzică și arte vizuale, mai ales că aspectul se formează pe axa studiilor. Totuși , le sugerez să evite visarea pentru că le diminuează drastic spiritul practic.
Al doilea aspect interesant este dat de Uranus în domiciliu în Casa a 11-a, Casa prietenilor și a muncii în colectiv. În acest context putem vorbi despre unele trăsături extreme. Plăcerea sau neplăcerea pentru ceea ce fac poate fi intensă. Oricât ar fi de ponderați în acțiunile lor va fi întotdeauna o problemă. Există un complex de putere în joc, un complex pe care Gemenii trebuie să îl canalizeze constructiv fără a forța lucrurile, chiar dacă ei sunt foarte deciși și competitivi. Datorită lui Uranus această forță și putere este îndreptată spre îmbunătățirea condițiilor sociale în mediul în care trăiesc, dar trebuie să acționeze de maniera ca lucrurile să vină de la sine nu să le impună.
Apoi, în zilele de 9 și de 10 martie un model planetar extrem de energic este reprezentat de formațiunea numită Aripile, care pe deoparte le sugerează să ia lucrurile cu pioșenie, iar pe de alta să se apropie de oameni cu blândețe și cu zâmbetul pe buze și vor obține ceea ce doresc, în calitate de șefi. Ca subordonați înțeleg necesitatea schimbări unor lucruri din punct de vedere profesional și vor face totul ca lucrurile să meargă. Cred eu că lucrurile vor fi marcate de tensiuni, mai ales că Marte și Chiron sunt în pătrat, deci să fie atenți ce spun, iar financiar nu le sugerez nicio cheltuială, dimpotrivă, chibzuială aș spune.
Ca sănătate rămân active osteopatiile, dar și răcelile și vor simți nevoia unui program regulat de alimentație.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top