Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Bianca Drăgușanu, contundentă: „Fă-ți bagajele și hai! La mine nu mai stai!”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre cum trebuie să se poarte femeile într-o relație, atunci când le sunt îngrădite drepturile. Ce a dezvăluit prezentatoarea de la Kanal D, în rândurile de mai jos.

„La început şi la final de relaţie, totul ţine de relaţie. Aşa am zis şi eu, mai ales că mulţi oameni la capitolul gramatică nu sunt premianţi.

La început spune cu bucurie şi cu dulceaţă în glas „Mi se pare că ne înţelegem atât de bine!”. La începutul relaţiei ne explodează pieptul de fericire. Cum zice iubi la început?

„Sunt nebun după tine!” Şi la sfârşit cum spui? „Fă-ţi bagajele şi hai! La mine nu mai stai!”. Iubirea este o loterie şi dacă începem relaţia cu un entuziasm, hai să împărţim totul. Relaţia se va termina cu acelaşi „Hai să împărţim totul, dar la tribunal!”

CITESTE SI: Silvana Rîciu, implicată într-un accident rutier

Cu toate astea, nu avem cum să trăim fără acest combustibil numit iubire care porneşte războaie şi e în stare să facă scandaluri mondiale”, a povestit Bianca în emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

Soțul Biancăi are probleme de sănătate

Victor Slav a povestit care este starea sa de sănătate după accidentul de pe pârtie. Prezentatorul emisiunii WowBiz de la Kanal D a mărturisit că durerile sunt insuportabile.

„Eu fiind începător, căzăturile sunt la ordinea zilei, nu am avut o căzătură fantastică, am simţit că ceva nu e la locul lui când m-am ridicat.

Tendonul juca cum voia el. Eu am mai avut entorse la acest picior, osul împingea tendonul în exterior, nici eu nu ştiam lucrurile astea.

A fost nevoie de o operaţie. Nu m-a durut atât de rău, au fost dureri, dar nu insuportabile, acum e mai greu în perioada de refacere… nu mai suport.

Nu a fost pentru doctori ceva complicat, dar pentru mine… un lucru mic, un efort foarte mare. Weekend-ul viitor îmi scot firele, mai trebuie să stau încă o săptămâna în această atelă gipsata.

Apoi încă două săptămâni de refacere. Doctorul mi-a spus că voi putea skia anul viitor”, a mărturisit Victor Slav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top