Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 pentru zodia Săgetător. 

Săgetător

Sunt zile, mai ales la început de săptămână, când nativii Săgetător se vor simți ca atunci când ultimul lucru pe care și l-ar dori ar fi să se spovedească. Cu toate acestea, starea lor de spirit este acea de a sta la sporovăială, de a sta la taifas și de a discuta, îndelung, anumite lucruri, sucind problema pe toate părțile pentru a găsi argumente și explicații.

Vor găsi o mulțime de partneri de discuție, preocupați de aceleași lucruri ca și ei. Motiv pentru care în săptămâna care vine, avalanșa de gânduri și sentimente nu face decât să le sporească capacitatea de comunicare și experiența lor de viață se va îmbunătății, cel puțin teoretic, din experiența celorlalți.

Ceea ce nu înseamnă că nu vor munci, dimpotrivă, vor vorbi și vor lucra. După 11 martie au tendința de a schimba tematica dicuțiilor și se adâncesc în a filosofa asupra unor probleme existențiale referitoare la sacrificiu și la ce caută aici.

După 15 martie sunt convinși că musai trebuie să ceară o mărire de salariu, poate și pentru că starea de spirit la birou este mai relaxată și atmosfera trebuie dinamizată nițel. Vor vea un sfârșit de săptămână mai mult decât neutru.
Relațional.

Încă de la început de săptămână simt că nu sunt în stare să exprime confortabil toate emoțiile care îi încearcă. Dacă sunt la începutul relației să o ia așa cum este, asta nu înseamnă că nu pot dărui o floare sau nu pot primi o ciocolată.

Dacă însă nu vor să se implice într-o relație atunci este bine să fie cinstiți din start și să spună acest lucru. Cei care sunt deja un cuplu, pot fi încercați de anumite discuții cu tentă, reacții de gelozie fără un fundament clar, stări proaste de dispoziție, toate vor tensiona atmosfera câteva zile dar sunt trecătoare.

După 14 martie, plănuiesc acțiuni împreună cu familia sau se pregătesc să primească un nou membru și de aici alergătura prin magazine pentru ultimele cumpărături. Unii Săgetători vor simți nevoia să fie romantici și nu se vor da înlături de la a pune la cale o cină în doi la lumina lumânărilor.

După 17 martie, mintea lor va fi ocupată cu problemele de serviciu și vor uita instant de romantism. Și asta cam toată săptămâna, cu unele seri când vor mai avea tentative de a fi iubăreți, vor trebui să se odihnească după o perioadă așa de agitată.

Profesional. Au marele talent de a spune lucrurilor pe nume exact când nu trebuie, dar acum parcă replicile Săgeătorilor sunt binevenite. Le spun șefilor ce cred că trebuie făcut penru a dinamiza fluxul muncii, le spun colegilor ce au de făcut, ba chiar îi avertizeză pe câte unii că nu se pricep sau nu au talent pentru munca pe care o fac și că ar face bine să fie mai atenți și să învețe.

De altfel, chiar și celor de acasă le vor spune că le apreciază ajutorul, dar că au nevoie de spațiu pentru a se remarca profesional, deci pentru a gândi și a aplica varii strategii.

Doar că au talentul de a spune toate acestea fără a-i supăra pe cei din jur. Eu i-as sfătui să-și ia 2 – 3 zile libere, să-și mai limpezească mințile și apoi să revină la muncă. Dacă se pune problema unor schimbări la locul de muncă sau a unui alt loc de muncă, să lase aceste probleme până după 23 martie, când pentru ei realitatea va fi alta.

Financiar. Cheltuielile de acasă îi face să fie mai atenți la problemele financiare ale celor din familie decât pentru sine, ceea ce nu este rău.

Dacă rămân fără loc de muncă, majoritatea se va apuca de la domiciliu sau se va alătura unei afaceri de familie, chiar dacă va trăi acut sentimentul că nu fac decât să pedaleze în gol. Abia în vară acești nativi vor constata că sunt pe drumul lor.

Ca sănătate să aibă grijă la alimentație, gurmanzi cum sunt, să nu facă vreo boroboață și să se trezească pe un pat de spital. Probleme hepatice pentru cei la vârsta a treia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top