Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Liviu Vârciu s-a decis: Când își va boteza fetița

Liviu Vârciu a decis data la care se va ține botezul fetiței sale. Botezul fetiței care i-a adus zâmbetul pe buze prezentatorului tv va fi unul grandios, căci la eveniment sunt așteptate 400 de persoane.

Liviu vrea să fie cald când fetița va fi creștinată. Acesta începe deja să trimită invitațiile celor pe care îi vrea prezenți la acest eveniment important din viața tăticului.

Botezul va avea loc, așadar, pe 19 mai, iar pregătirile încep de pe acum, căci se știe câte bătăi de cap presupune organizarea unui astfel de eveniment: de la închiriatul sălii până la asigurarea că totul va fi ca la carte (meniu, muzică etc).

La botez vor cânta Adrian Minune și Jean de la Craiova, doi dintre prietenii cei mai buni ai lui Vârciu, anunțp Antena Stars.

Liviu, probleme în paradis cu Ami

În presa tabloidă au început să circule recent zvonuri conform cărora între Liviu Vârciu și fosta soție, Ami Teiceanu, a avut loc un scandal.

S-a spus că și Carmina, fetița celor doi, care venise să facă liceul la București și locuia cu Vârciu, a fost adusă înapoi la Arad din această cauză.

Ami Teiceanu a făcut lumină în acest caz.

„Nu inteleg de unde a aparut ‘rapirea’, cine putea sa zica asa ceva? Eu nu am cum sa imi rapesc copilul, este pe numele meu. Eu l-am rugat pe Liviu sa o ia macar un semestru.

Au fost ceva probleme aici in legatura cu scoala, nu a putut sa intre unde voia ea deoarece a luat nota mica la Capacitate, la matematica. A avut emotii.

Eu am adus-o pe Carmina la Bucureşti. Ea a fost crescută de mine 15 ani.

La Bucureşti, a intrat în alt anturaj pentru că e altceva acolo faţă de Arad. De asta, am retras-o şi am zis că mai bine vine iar lângă mine.

Nu vreau să pierd copilul pe care l-am crescut 15 ani. Într-o lună, două, cât a stat acolo, Carmina s-a schimbat. Nu vreau să spun că s-a schimbat în rău, dar anturajul ei este altul”,

De aceea am retras-o pe Carmina. I-am spus lui Liviu ca e mai bine asa, pentru ca el nu are timpul necesar. Nu vreau sa scape de sub control, are 16 ani si e o viata critica”, a declarat Ami Teiceanu, pentru ciao.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top