Connect with us

Revistateo.ro

Care este varsta minima pentru injectia cu botox

Stiri

Care este varsta minima pentru injectia cu botox

Care este varsta minima pentru injectia cu botox. Operatiile estetice care presupun injectiile cu botox au devenit populare printre doamne dar si printre barbati, dupa ce nenumarate vedete s-au laudat cum si-au recapatat frumusetea cu ajutorul bisturiului.

Insa, ingrijorarea tot mai mare a societatii este un trend la care nimeni nu se astepta: tot mai multe adolescente (sub 20 de ani) isi doresc operatii estetice, chiar daca sunt abia in crestere.

POATE TE MAI INTERESEAZA SIPOSTERIOR DE DIVA FARA IMPLANT FESIER

Specialista in operatii estetice, dr. Kenneth Arndt, declara ca nu recomanda operatiile estetice pentru fetite si adolescente, intrucat acestea au fost gandite pentru o imbunatatire a aspectului fizic al femeilor mature. „Noi nu sustinem tratarea copiilor si a adolescenţilor. Ce as sugera eu este ca, oricand incep sa remarce primele riduri si sa fie deranjate de ele, acela este momentul potrivit sa ia in considerare tratamentul cu botox. Este mai usor si mai eficient sa incetinesti evolutia ridurilor decat, peste 10 ani, sa le elimini. Noi am numit acest proces ‘prejuvenare'”, sustine Arndt, medic dermatolog din Boston, SUA.

Asadar, potrivit unei analize a medicilor si specialistilor in beauty, injectiile cu botox este bine sa nu fie facute inainte de 35-40 de ani.

„Pentru omul de rand, folosirea injectiilor cu botox in preajma varstei de 20 de ani este nejustificata. Pielea isi pierde elasticitatea si se subtiaza treptat, astfel ca, pentru cei mai multi oameni, nu are sens sa recurga la acest tratament inainte de 35 de ani”, sustine dr. Arthur Perry, chirurg plastician in New York si New Jersey.

Sursa citatelor: eva.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top